Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Anyósom...

Most mit tegyek? Anyósom megharagudott rám

Figyelt kérdés
Anyósom mindig egy szó nélkül beállít hozzánk(gyakran nem nézem jó szemmel,amit tudtára is hozok),ma is jött és amikor indultam volna,hogy beengedjem nem találtam a kulcsom.(Mint később kiderült,az autóban maradt és a párom elvitte magával dolgozni)Na erre anyósom vágott egy gúnyos mosolyt és elment.Este párom áthívta hozzánk,hogy ne hogy családi perpatvar legye,amiért"nem engedtem be"de nem jött mert megharagudott rám.Most mit csináljak?
2010. jan. 4. 20:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ne legyél már ilyen megalázkodó, állj a sarkadra.

beszéld meg a férjeddel, ha őt is zavarja, hogy hívatlanul érkezik, akkor hívjátok át magatokhoz anyóst, és határozottan közöljétek vele, hogy mi a pálya.

nehogy már még neked legyen lelkiismeret-furdalásod, meg még te kérj elnézést.

2010. jan. 4. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Csoki, légy kemény!!!!!!!!
2010. jan. 4. 23:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg adnék neki egy saját kulcsot és megkérném, hogy akkor menjen át takarítani, amikor nem vagyunk otthon:)
2010. jan. 5. 08:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon is megértelek!

Az én anyósom is berágott rám, mert a sógornőmmel beszélgettem karácsonykor, hogy mennyire nehéz vele, ez a hülye nő (sógornőm) meg bekevert, és valószínűleg kiforgatta a szavaimat, és visszamondta neki.

Pedig semmi bántót nem mondtam ÉN.

Nem is hajlandó velem megbeszélni az anyósom.

Sem a párommal.

De engem már nem érdekel, mert nálunk is ugyanez volt.

Állandóan jött, mint a távirat, minden szólás, minden jelzés nélkül, és a gyerekre hivatkozva folyamatosan belepofázik az életembe.

Hát most nem pofázik.

Sőt.

Nekem is lelkiismeret-furdalásom volt egy darabig, de ő pont ezt akarta elérni.

Holott SEMMI oka nincs megsértődni.

Csak így aztán megint ő az áldozat, én a szemétláda, azt akarja elérni, hogy annak is érezzem magam, és akkor majd puncsolnom kell neki, meg esedezni a bocsánatáért, és újra "teljhatalmat" szerez felettem.

Hát tudod mit?

Nem, én NEM!

Nagyon sokáig eltűrtem azt, hogy úgy kezel, mint egy hülyegyereket, most kihasználom ezt a műsértődést, és elvágom a ránk erőltetett köldökzsinórt.

Normál keretek közé kell szorítanunk a kapcsolatunkat, mert én amúgy is nehezen tűröm az "elnyomást".

Hogy hosszú távon ne legyen gond, most nem szabad magam hagyni.

Persze nem tudom, hogy Te hogy állsz az anyósoddal, de ha változtatni akarsz az erőviszonyokon, akkor szerintem te se alázkodj meg ebben a helyzetben.

Szerintem nem hibáztál.

Ha ebből ügyet akar csinálni, mert ő is qrvára ráér, akkor csináljon, de EGYEDÜL.

2010. jan. 5. 10:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Most meg van sértődve,pár nap múlva meg ott folytatja ahol abbahagyta.
2010. jan. 5. 14:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem is rossz az, ha néha meg van sértődve. Tanulja meg, hogy nem akkor mehet hozzátok, amikor kedve szottyan. Ez a szerencsétlen véletlen még jól is jött. Ne pitizz a bocsánatáért, nem éri meg.

Ha pedig tovább akadékoskodik, üsd ki a fejét a fülei közül. :D

2010. jan. 5. 19:37
 17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat! :) Úgy látszik még megsértődni sem tud méltósággal...most ment el,a páromat nem is értem de mindegy,megkínálta anyóst vacsorával.Az egészet végig szidta,és gúnyos megjegyzéseket tett mindenre.A végén már én is mondtam pár csípős megjegyzést,aztán felálltam és közöltem,hogy nem eszem tovább.Na utána párom is kiosztotta,de azt mondta,hogy az unokája végett jönni fog+blablabla.Aztán a párom mondta neki,hogy mostanában nem kívánjuk látni,mert nem a dedóban vagyunk. Na mindegy egy biztos,mostanában én nem állok szóba vele.Azt hiszem már fordult a kocka és neki illene bocsánatot kérnie.Köszönöm mindenkinek a válaszát! :)Remélem én jobb anyós leszek... :S
2010. jan. 5. 21:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Ja azt még el felejtettem,hogy nem mi hívtuk, vacsora közben megjelent. :S
2010. jan. 5. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!