Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a menyasszonyom?
Menyasszonyom szerint mindenhova együtt kell menni, mert a szerelmes párok mindent együtt csinálnak. Oké.
Otthon ülős típus vagyok. De legalábbis nincs akkora mehetnékem, mint neki.
De ha valahova elmegyünk, mindig társasággal akar menni. Látom rajta, hogy jobban érzi magát, ha többen vagyunk, mintha kettesben lennénk. Azt tudom róla, hogy iszonyat társasági ember, de akkor sem értem.
Ha valamin összeveszünk, vagy nem úgy csinálom, ahogy ő gondolja, akkor mindig azt mondja, hogy les.zarom őt, nem is akarok vele lenni. Ilyenkor mindig mondom neki, hogy te vagy az, aki el akar menni mindig ide-oda ezzel meg azzal. Én vagyok az, aki szeret veled kettesben lenni, te akarsz menni mindig, ráadásul társasággal.
De hiába, nem fogja fel. MIndig csak azt hajtogatja, hogy ő imád velem lenni. Ehhez képest mindig hívna valakit magunk mellé, meg elmondja, hogy kár, hogy nem hívtuk el ezt meg azt, ha kimozdulunk valahova mondjuk.
MOst is távol voltunk egymástól 1 hétig meló miatt, simán kimentünk haverokhoz, ahelyett, hogy kettesben lettünk volna. Ez nem is baj, de fordított helyzetben, ha én akartam volna kimenni, elhordott volna mindennek, hogy nekem a haverok fontosabbak nála.
Miért lehet ez?
Tudom, aki megtenné, nem kürtöli világgá.
Csak amikor búcsúlevél meg ilyenek vannak, nem könnyű. Hagyjuk is.
Összegezzük:
1. Sokáig hazudott a kapcsolat elején. már nem azért de nincs kizárva hogy utána is hazudott..(vagy most is még..)
2. Érzelmileg zsarolt.. öngyilkossággal fenyegetőzött.
3. Uralkodni próbál rajtad..
Egyenként sem a legjobb, de orvosolható. De így vegyítve katasztrófa. Vagy komolyan leültök és elbeszélgettek az élet nagy dolgairól, vagy akár hagyhatjátok is a pics@ba ezt a kapcsolatot. Szerintem.
Nem olvastam vissza mindent de feltennék egy apró kérdést, amit Te is feltehetsz magadnak..
Ha ketten vagytok valahol mit csináltok, tudtok beszélgetni, jól érzed magad olyankor??????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!