Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit vártok el férjetektől/párotoktól, mikor hazaér a munkából? A párom viselkedik furcsán vagy az én elvárásaim túl nagyok?
Én még itthon vagyok a legkisebb gyerkőccel gyed-en. A szüleimnél élünk (egy telken van 2 ház), egy építkezés közepén vagyunk, a gyerekek szobáján kívül minden egy raktárra emlékeztet.
A párom irodai munkát végez, napi 8 órát dolgozik (8-16.30-ig). Miután hazaér beül a gép elé és lefekvésig ott is marad.
Elhiszem, hogy fáradt, de azért én elvárnám tőle, hogy legalább 1-2 dolgot megcsináljon, amit kell vagy legalább a gyerekekkel foglalkozzon kicsit. Szerinte neki most nem az a dolga, most csináljam én, ha már itthon vagyok és majd ő is besegít, ha visszamegyek dolgozni (még 1 év). Szerintem nincsen ez így jól, de fogalmam sincs mivel győzzem meg.
6-os nagyon tetszett!
De, ha én ezt írnám a páromnak tuti besértődne, de kicsit átírva nem olyan sértő.
- Kedvesem nem tudnál holnap 3 órával késöbb hazajönni? Valami net cafézóban netezz addig, kifizetem. A gyerekeket anyádra biztam, mert pszichológust várom ugyanis Ő legalább meghallgat, és megért! Neked meg ugyis mindegy hol netezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!