Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit vártok el férjetektől/párotoktól, mikor hazaér a munkából? A párom viselkedik furcsán vagy az én elvárásaim túl nagyok?
Én még itthon vagyok a legkisebb gyerkőccel gyed-en. A szüleimnél élünk (egy telken van 2 ház), egy építkezés közepén vagyunk, a gyerekek szobáján kívül minden egy raktárra emlékeztet.
A párom irodai munkát végez, napi 8 órát dolgozik (8-16.30-ig). Miután hazaér beül a gép elé és lefekvésig ott is marad.
Elhiszem, hogy fáradt, de azért én elvárnám tőle, hogy legalább 1-2 dolgot megcsináljon, amit kell vagy legalább a gyerekekkel foglalkozzon kicsit. Szerinte neki most nem az a dolga, most csináljam én, ha már itthon vagyok és majd ő is besegít, ha visszamegyek dolgozni (még 1 év). Szerintem nincsen ez így jól, de fogalmam sincs mivel győzzem meg.
1 te meghalgatod ot ? Ha szivesen beszelne veled, nem bizti h gepezne.
Nalam hasonlo a dolog vmikor, volt h 24+maszekoltam en tettem le a penzt, es elvartak, h nyirjak utana fuvet stb, mert azt a palinak kell csinalni, persze a szomszednak is ezt kell magyarazni, h ez a lusta diszno semmit nem segit, bezzeg par eve (kevesebb munkam volt) besegitett mosogatas stb...
Te nem tudsz sehol pakolni ugye?
Szerintem ez nem nagy elvárás, hogy igenis foglalkoznia kellene a gyerekkel, elvileg ő is akarta, akkor vegye szépen ki a részét a nevelésből.
Én azt mondanám neki, hogy "Figyelj kicsim, alig vagy velünk, a gyerek is hiányol és hidd el hamar felfog nőni és utána sajnálni fogod, hogy kimaradtál ebből" talán megérti.
De azt megkérdezném tőled kérdező, gyerek előtt is ilyen volt a párod?
Ha nem, mire gondolsz mitől változott meg?
Most őszintén egy 8 órás irodai munkát végző egészséges felnőtt férfi, hogy tud annyira elfáradni, hogy inkább a gép előtt ül és nem a családjával foglalkozik? Van aki ettől is többet dolgozik mégis foglalkozik a feleségével, gyerekével.
Nagyon sok ismerősöm 10-12 órás fizikai munkát végez és nem az az első ha hazamennek, hogy a gép elé üljenek.
Az én férjem 7 napból 6 napot dolgozik, 12 órás fizikai munkát végez, de szeret minket annyira, hogy foglalkozik velünk.
A férjemnek az első dolga mikor hazajön, hogy megpuszil engem, a babánkat, megkérdezi milyen napom volt, amíg a kicsivel játszik elmeséli vele mi történt stb. Részt vesz a családunk életében és nem várja el, hogy attól, hogy én itthon vagyok mindent én csináljak meg.
Régen nem ilyen volt, csak mióta erre a munkahelyre ment, kb 1 éve. Az ottani kollégái játszanak állandóan, néha még a munkahelyen is és azóta alig lehet elszakítani a géptől.
Igen, meghallgatnám, ha mesélne, de nem akar a munkájáról beszélni, mert épp eleget foglalkozik vele napközben, nem akar még itthon azon gondolkodni.
Én is tudok pakolni, sőt betonozni, falat rakni és burkolni is, de attól még nekem is csak 24 órából áll a napom és legnagyobb sajnálatomra osztódni sem tudok.
Ha gép előtt ül úgyis,mutasd meg neki ezt a számot:
Tervezettek voltak a gyerekek? Csak mert nekem úgy tűnik, hogy nem érdekli, hogy vannak neki.:( lehet hogy nem akarta őket?
Itt a fő gond azzal van hogy velük nem foglalkozik.
A többi dolgot meg nyugodtan megcsinálhatod, mikor otthon döglesz. Nem fog leesni a gyűrű az ujjadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!