Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miaz, amire nagyon vágytok a férjetektől? Nem feltétlenül tárgyi dolog. Gesztus, bármi.
Hogy meg tudjon vigasztalni, ha sírok. Bár nagyon ritka, de nem tud mit kezdeni velem olyankor. Megpuszil, mond egy pár szót, és annyi. Azt hiszi egyedül könnyebben megnyugszok, de pont hogy nem, és hiába próbálom tudtára adni..
Ja és hogy elvigyen végre moziba. Kb 4 éve voltunk utoljára.
Kedves 3-as! Ajánlom a A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek (Dr. John Gray) c. könyvet,meg fogod érteni,hogy miért nem érti a Férjed a dolgot:) és sok más NAGYON hasznos dologra is rá fogsz jönni.
Ez mondjuk egy ALAP könyv. Számomra. Bátran tudom ajánlani Mindenkinek!:)
Kérdéssel kapcsolatban a 4-es és az 5-ös Válaszolóval tudok azonosulni, tudom nem túl rózsás a helyzetem,dehát ez van.:) Meg az összebújás éjjel! Na ezzel kapcsolatban is ugyan ezek az érzéseim,mint a 6-osnak. Csak állítólag úgy mindig letúrom az ágyról,szóval ezt Ő nem mindig szereti.:) Na de ehhez egyáltalán szükségem lenne arra,amit 4-es ír,tehát ehhez haza kéne jönnie!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!