Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most az milyen dolog már, hogy a férjem megszabja milyen kocsit vehetek és milyet nem?
Leszeretném cserélni a kocsimat és a férjem kikötötte, hogy milyen típusokat vehetek és milyeneket nem. Írt egy listát is erről.
Ez milyen dolog már? Én se szabtam meg, hogy ő milyet vehet! Hol itt az egyenjogúság? Én miért ne vehetnék közös pénzből olyan kocsit amilyet akarok?
Lehet hogy a férjed nem megszabja hanem csak felsorol párat amiről tudja hogy megbízható, jó a motorja, esetleg olcsó a szerelési költsége??
Azért valljuk be a legtöbb nő a külcsínre megy és nem arra hogy az adott autó mennyire megbízható, mennyire olcsó a javítása..
Ha vannak értekmes érvei, hogy miért akoor nincs benne semmi, de ha csak a hasáraütbe, akkor néznék nagyokat.
Viszont van beleszólása, ha nincs házasságiszerződéseek, emrt az a kocsi az övé is, tehát az ő pénzéből IS veszed....
Preze értelmes kapcsolatban ezt megbeszélik, enegm pedig tiltanak..
Viszont, ha ő jobban ért hozzá, akkor fogadd meg a tanácsát (amikor én vettem akkor is le lettem beszélve több kedvezőnek tűnő ajánatról, mivel derüt, hogy nem lehet a választott kocsihoz, vagy csak nagy várakozási idővel alkatrészt venni..stb)
Mennyire értesz a kocsikhoz, ő mennyire ért és mi alapján szelektált?
Ha ár-érték, tartósság, biztonság alapján, akkor érdemes megbeszélni a dolgot.
De ha csak olyanok alapján, hogy ennek ronda a kasztnija, az a Bélának van és szerinte rossz, vagy ez francia és ilyet elvből nem veszünk (bár franciát én se vennék) akkor nem feltétlenül van igaza, bár szerintem a inkább az első verzió az igaz.
Ha közös pénz, akkor nem közösen döntötök? Ő megmondta mit dönt, Te is megmondhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!