Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most az milyen dolog már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most az milyen dolog már, hogy a férjem megszabja milyen kocsit vehetek és milyet nem?

Figyelt kérdés

Leszeretném cserélni a kocsimat és a férjem kikötötte, hogy milyen típusokat vehetek és milyeneket nem. Írt egy listát is erről.

Ez milyen dolog már? Én se szabtam meg, hogy ő milyet vehet! Hol itt az egyenjogúság? Én miért ne vehetnék közös pénzből olyan kocsit amilyet akarok?

2013. aug. 22. 18:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
88%
Normális házaságban ezt megbeszélik.
2013. aug. 22. 18:40
 2/29 salvadorina ***** válasza:
51%
Én sem engedném a páromnak, hogy Suzukit vegyen. :)
2013. aug. 22. 18:40
 3/29 anonim ***** válasza:
87%

Lehet hogy a férjed nem megszabja hanem csak felsorol párat amiről tudja hogy megbízható, jó a motorja, esetleg olcsó a szerelési költsége??

Azért valljuk be a legtöbb nő a külcsínre megy és nem arra hogy az adott autó mennyire megbízható, mennyire olcsó a javítása..

2013. aug. 22. 18:41
 4/29 R.Speltzer ***** válasza:
87%
Esetleg kérdezd meg hogy az adott márkákat miért nem veheted vagy amit vehetsz azt miért. Ha alá tudja támasztani normális érvekkel akkor hallgatnék rá. Ha csak azért pampog hogy neki legyen igaza akkor nem
2013. aug. 22. 18:44
 5/29 anonim ***** válasza:
59%
mondhatnám, hogy irigylem a problémád, de nem mondom
2013. aug. 22. 18:46
 6/29 anonim ***** válasza:
76%
Nőként mondom, hogy teljesen egyetértek a 3. válaszolóval.
2013. aug. 22. 18:48
 7/29 anonim ***** válasza:
83%

Ha vannak értekmes érvei, hogy miért akoor nincs benne semmi, de ha csak a hasáraütbe, akkor néznék nagyokat.

Viszont van beleszólása, ha nincs házasságiszerződéseek, emrt az a kocsi az övé is, tehát az ő pénzéből IS veszed....

Preze értelmes kapcsolatban ezt megbeszélik, enegm pedig tiltanak..

Viszont, ha ő jobban ért hozzá, akkor fogadd meg a tanácsát (amikor én vettem akkor is le lettem beszélve több kedvezőnek tűnő ajánatról, mivel derüt, hogy nem lehet a választott kocsihoz, vagy csak nagy várakozási idővel alkatrészt venni..stb)

2013. aug. 22. 18:49
 8/29 anonim ***** válasza:
72%
Állíts haza egy W50-es IFA-val.Aztán írd le mit reagált :)
2013. aug. 22. 18:51
 9/29 anonim ***** válasza:
89%
Lássuk a listát, illetve hogy mit szerettél volna venni.
2013. aug. 22. 18:53
 10/29 anonim ***** válasza:
77%

Mennyire értesz a kocsikhoz, ő mennyire ért és mi alapján szelektált?

Ha ár-érték, tartósság, biztonság alapján, akkor érdemes megbeszélni a dolgot.

De ha csak olyanok alapján, hogy ennek ronda a kasztnija, az a Bélának van és szerinte rossz, vagy ez francia és ilyet elvből nem veszünk (bár franciát én se vennék) akkor nem feltétlenül van igaza, bár szerintem a inkább az első verzió az igaz.

Ha közös pénz, akkor nem közösen döntötök? Ő megmondta mit dönt, Te is megmondhatod.

2013. aug. 22. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!