Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most az milyen dolog már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most az milyen dolog már, hogy a férjem megszabja milyen kocsit vehetek és milyet nem?

Figyelt kérdés

Leszeretném cserélni a kocsimat és a férjem kikötötte, hogy milyen típusokat vehetek és milyeneket nem. Írt egy listát is erről.

Ez milyen dolog már? Én se szabtam meg, hogy ő milyet vehet! Hol itt az egyenjogúság? Én miért ne vehetnék közös pénzből olyan kocsit amilyet akarok?

2013. aug. 22. 18:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
Hát, én kikérném a véleményét, ha ő jobban ért hozzá, biztos a legjobbat akarja ő is. Vagy megbeszélném vele, csak ne menjen át vitába.
2013. aug. 22. 18:57
 12/29 anonim ***** válasza:
87%

Amikor a fiatalember magyarázza az édesanyjának, hogy tudod neked azért nem lesz jó az a kocsi, amit te akarsz, mert te sokat autózol városban, és így télen, nem akarsz perceket ülni a kocsiban, mire a motor bemelegszik, te azonnal indulni akarsz, mert örökké rohansz.

Másrészt amit én javaslok, az hamarabb is gyorsul, meg kisebb is, tehát még parkolni is könnyebben tudsz itt bent a városban. Amit te kinéztél az inkább a hosszú utakra, elsősorban távolsági autózásnál jobb, és gazdaságosabb, városi használatra egyáltalán nem praktikus.

Valami ilyesmi dolog nem lehet????

2013. aug. 22. 18:58
 13/29 anonim ***** válasza:
58%
nekem ettől a nyitástól felállt a hátamon a szőr: "Most az milyen dolog már ..." - ha nem értesz a kocsikhoz, akkor az olyan dolog, hogy a férjed esetleg többet konyít hozzá, és összességében meg tudja állapítani, hogy melyek azok a kocsik amiket neked érdemes venned, és melyek nem
2013. aug. 22. 18:59
 14/29 anonim ***** válasza:
41%

3: Hagyjuk már ezt, hogy egy nő feltétlenül csak a külcsínre megy! Biztos van olyan is, de nem mindenki.

A pasik egy része is arra megy, hogy hogy méz ki, és mennyire lehet vele felvágni.

Ha meg van rá a pénzük, és a férj is maga döntötte el, hogy ő milyent akar, a feleség is döntse el. Ne írjon listát, mert én is pipa lennék.

2013. aug. 22. 19:02
 15/29 anonim ***** válasza:
48%
8. válaszoló! Akkor már miért nem egy L-60-as-al? :)
2013. aug. 22. 19:02
 16/29 A kérdező kommentje:

Érvei kb ezek:

Suzuki: "viccnek is rossz lenne"

Dacia: "az nem ember aki ilyet vesz"

Citroen: "Uram Isten, csak ezt ne"

Renault: "francia f.o.s"

Peugeot: "francia f.o.s"

Fiat: "olasz f.o.s"

Alfa Romeo: "olasz f.o.s"

Szóval ezeket nem vehetek! Nem vehetek még Chevrolet-et, Nissan-t, Hyundai-t, Kia-t.

Amit meg vehetek azok: Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Volvo, Seat, Skoda, Opel, Ford, Toyota, Mazda, Lexus, Infinity

Ami nem szerepel ezek között esetleg azt szintén nem vehetem.

Nekem meg pont, hogy egy Citroen vagy egy Renault tetszene. Pl egy Citroen DS4.

És ráadásul még sokkal olcsóbb is lenne mint azok a kocsik amiket vehetek. De nem érdekli!

2013. aug. 22. 19:10
 17/29 anonim ***** válasza:
53%
Igaza van a ferjednek.
2013. aug. 22. 19:13
 18/29 anonim ***** válasza:
73%

Igaza van a férjednek. Én se vennék franciát. Nehéz szerelni, drága az alkatrész hozzá.

Szerintem hallgass rá, vagy vállald, hogy minden szerviz és fenntartási költség a tiéd lesz, intézed a szervizelését.

2013. aug. 22. 19:21
 19/29 anonim ***** válasza:
90%

Ezek közül nőként Volkswagent, Opelt, Toyotát vennék.

Lehet ennyi indokot mondott és ez hülyeségnek hangzik, de kérdezd meg, van mögötte más is.

Pl. a Suzuki ár-érték arányban elég drága, egyes francia típusokat gyakran kell javítani és csillagászati összegbe kerülnek az alkatrészek - bár ez más új típusoknál is így van. Minél régebbi, annál olcsóbb az alkatrész - bár messzebb kell érte menni.

2013. aug. 22. 19:23
 20/29 anonim ***** válasza:
52%
A ferjed ert az autokhoz, ennyi.
2013. aug. 22. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!