Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most az milyen dolog már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most az milyen dolog már, hogy a férjem megszabja milyen kocsit vehetek és milyet nem?

Figyelt kérdés

Leszeretném cserélni a kocsimat és a férjem kikötötte, hogy milyen típusokat vehetek és milyeneket nem. Írt egy listát is erről.

Ez milyen dolog már? Én se szabtam meg, hogy ő milyet vehet! Hol itt az egyenjogúság? Én miért ne vehetnék közös pénzből olyan kocsit amilyet akarok?

2013. aug. 22. 18:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
61%
Igaza van. Hallgass rá.
2013. aug. 22. 19:25
 22/29 anonim ***** válasza:
71%
Nő vagyok. És volt francia autóm. Egyetértek a férjeddel!! :)
2013. aug. 22. 19:36
 23/29 anonim ***** válasza:
97%

A férjed által felsorolt márkák valóban jobbak, mint amit te szeretnél.

Miért szeretnél Citroent vagy egy Renault?

A férjed hozzáértését azért nem tekinteném komolynak, mert a ""francia f.o.s" és hasonló jelzők csak közhelyek, amit jól lehet puffogtatni. Talán részletes magyarázatot is adott? Nem hinném.

INkább olvass el autóteszteket, és informálódj, esetleg menj be pár szervizbe és valóban szakembertől kérj tanácsot.

Mindezek ellenére, én a férjed által javasolt autók ellen nem tiltakoznék, sőt!!!!

Egy nő.

2013. aug. 22. 19:39
 24/29 anonim ***** válasza:
83%

A 22-es nem én voltam, csak azonos a százalékinuk.

23 vagyok.

2013. aug. 22. 19:40
 25/29 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy néha a pasik autóválasztása is megmosolyogtató.

Ismerek nem egyet, aki a Budapestet csak repülőn hagyja el, de a városban bazi nagy terepjáróval közlekedik :D

Még mindig a 23-as vagyok :)

2013. aug. 22. 19:42
 26/29 anonim ***** válasza:
96%
En is franciat valasztottam... Kis pugot.. Most cserelem le audira... Nem hittem neki, es mar banom... Imadtam a kis 206-ost de kezd meghalni a motorja :/ annyit meg mar nem er h kicsereltesuk azt :/ kis dizel.. Most A2 lesz.. Hidd el tenyleg jobb valasztas...
2013. aug. 22. 19:54
 27/29 anonim ***** válasza:
69%

Nem nagyon tiltakoznék.

Audi Infinity, Mercedes, BMW... Csupa jó kocsi. Azért ajánlok neked 1-2 kocsit.

Opel: [link]

Audi: [link]

Toyota: [link]

vagy

[link]

A BMW:

[link]

Én bíznék a férjedben. Amiket ő mondott az mind egy jó márka.

2013. aug. 22. 21:57
 28/29 anonim ***** válasza:
84%
Férjednek igaza van. Citroen meg Renault. Mért akarsz olyat? Hogy aztán meg a kocsi árát ráfizessétek a javittatásokra? Férjed azért mondja hogy francia fos, mert tényleg az. Férjednek van igaza, hidd el
2013. aug. 22. 22:35
 29/29 anonim ***** válasza:

1-2-től eltekintve igaza van a férjednek,mondom ezt nőként.

Renault-ból,Fiatból van ami jó,sőt a Kiaának is az újabbak,de a többit tényleg ne.

2013. aug. 23. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!