Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem jobban szereti a kocsijait mint engem? Vagy miért viselkedik így?
Van neki 3 kocsija. Ezekre egyáltalán nem sajnálja a pénzt. Bármennyit képes rájuk költeni. ÉN ha veszek valamit ami akárcsak 10 ezer forintnál drágább akkor meg magyarázz, hogy minek vettem, meg nem kell az, meg de drága volt, meg stb.
Múltkor vettem a teraszra egy rattan kör alakú ágyat. Olyan veszekedést csinált miatta, hogy majdnem visszakellet vinni. Az viszont már nem érdekes, hogy előtte nemsokkal több mint 200 ezerért vett gumit az ősrégi vacak terepjárójára. Ami csak azért van neki, hogy legyen.
Miért viselkedik így? Ha ő megengedi magának azokat a dolgokat amiket akar akkor én miért ne tehetném?
"audi Q7em van"
Így már értjük :D :D
Nem a kocsiját szereti jobban mint téged hanem saját magát.
Ha nem a kocsik érdekelnék őt hanem a rattan kör alaku ágy téged meg a kocsik akkor abból venne egy 200 ezrest s tőled meg a kocsit sajnálná.
A kérdés miért vagy vele?
A pénze miatt?
Mert ha neked is van pénzed akkor dobd ki s keress fiatalabb pasit s vele költsd el a pénzed.
Ha ő keresi a pénzt, nem te, hát az huzós...
Van egy bölcs mondás:
Ha egy férfi kinyitja egy nő elött a kocsi ajtaját, akkor vagy a kocsi új, vagy a nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!