Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem jobban szereti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem jobban szereti a kocsijait mint engem? Vagy miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Van neki 3 kocsija. Ezekre egyáltalán nem sajnálja a pénzt. Bármennyit képes rájuk költeni. ÉN ha veszek valamit ami akárcsak 10 ezer forintnál drágább akkor meg magyarázz, hogy minek vettem, meg nem kell az, meg de drága volt, meg stb.

Múltkor vettem a teraszra egy rattan kör alakú ágyat. Olyan veszekedést csinált miatta, hogy majdnem visszakellet vinni. Az viszont már nem érdekes, hogy előtte nemsokkal több mint 200 ezerért vett gumit az ősrégi vacak terepjárójára. Ami csak azért van neki, hogy legyen.

Miért viselkedik így? Ha ő megengedi magának azokat a dolgokat amiket akar akkor én miért ne tehetném?

2013. jún. 1. 12:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, itt van pár olyan válasz, amitől már a fejemet verem az asztalba. Ha a párod sajnál tőled valamit, ami neked örömet okozna, akkor ott már baj van.
2013. jún. 1. 17:40
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Itt már régen nem a kocsik a fő téma... Valami nagyon nincs rendben a házasságotokban. Az én férjem is autó-mániás, néha a fejem a falba tudnám verni, hogy mennyit költ el az alkatrészekre, a tankolásukról meg ne is beszéljünk, mert egy roh@dt benzinkút, de még saját fúrótorony is kevés lenne a drágaságokhoz... De eszem ágában nem lenne leordítani a fejét, bár Ő sem szól rám ha én megveszem a 64. pár cipőmet vagy a sokadik függöny szettet a lakásba... Próbálj meg leülni beszélgetni vele, hátha elmondja miért zavarja, talán még akkor megmenthető a házasságotok. De ezt csak Ő tudja megmondani neked, hogy mi a baja...
2013. jún. 1. 18:21
 23/40 anonim ***** válasza:
0%

Majd ha véletlenül beleül a rattan bútorba,

poénból ordítsd már le a fejét légyszi.

Hátha majd bocsánatot kér.

2013. jún. 2. 06:06
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Úgy nézem sokan itt vezetik le a frusztrációjukat. Az a kocsiimádó p.csa pont illene a férjedhez. Annyira nézi semmibe a párját, ha épp az csúnyát mondd, mint amennyire téged a férjed az elmúlt pár évben.

Én még továbbra is a beszélgetést ajánlom..biztos már sokszor megesett, de ennek más módja nincs.

2013. jún. 2. 09:45
 25/40 anonim ***** válasza:

"Audi A6 3.0 V6 TDI Quattro Sport Selection - Ezt most vette idén vadi újan. Erre se sajnálta a pénzt. A létező összes extra benne van. De legalább ezt használja. Így végül is van értelme.

Porsche Cayenne Turbo - Ez azthiszem 2006-os vagy 2007-es. Ezt szerencsére használtan vette, de ennek ellenére totál felesleges. Egy 500 lóerős hasztalan behemót. Ez amolyan "hétvégi" kocsija. Iszonyat összegek mennek el a fenntartására.

Chevrolet M1008 - Azthiszem 1985-ös. Régi amerikai katonai terepjáró. Még a Porschénél is feleslegesebb. Ütött-kopott mattszínű rozsdaboglya. De legalább ez nem került egy vagyonba. Csak mondjuk ebben egy délután beletankolja egy rattan ágy árát."

Csak kíváncsiságból kérdem, hogy mennyibe kerültek ezek a kocsik?

2013. jún. 2. 10:09
 26/40 A kérdező kommentje:

Az Audi az 144 ezer euro volt. Németországban vette, Ingolstadtban.

0 km-es vadi új kocsi volt. Egyedi megrendelésre az összes elérhető extrával és teljes Audi Exclusive felszereltséggel.

A Porschét 3 évesen vette. Szintén Németországban. Akkor volt 75 ezer euro. 1-2 dologtól eltekintve full extrás.

A Chevyt meg 3 millióért vette itthon.

2013. jún. 2. 11:35
 27/40 anonim ***** válasza:

Úristen, 144 ezer euróért már nagyon spéci 911-es Porschét lehetett volna venni, ami egy igazi csemege. Ahhoz képest az audi is csak egy praktikus személygépkocsi.

Új 911 GT3 Értékálló, vérprofi közúti versenyautó és sokkal szebb, mint bármi más:

[link]

Sőt a három kocsi árán egy Turbo S is kijönne PDK váltóval.

2013. jún. 2. 13:08
 28/40 A kérdező kommentje:

Sőt a három kocsi árán 200db használt Suzuki is kijönne:))

Nyilván ha egy vérprofi közúti versenyautóra érezne affinitást akkor olyat venne. De ő egy vérprofi felsőkategóriás luxus autóra érzett affinitást. Így azt vett. Hülyeség egymáshoz mérni őket mert mást célt szolgál mindkettő.

2013. jún. 2. 15:36
 29/40 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mérjük rattan ágyhoz. Abból hányat vehetett volna?
2013. jún. 2. 21:50
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 144ezer euró nagyon sok egy A6 Audiért. S8-asokat is lehet ennyiért venni.

És (bár senkinek semmi köze hozzá) elég sok futkorász belőlük. Mármint mindenfajta négyajtós Audiból. Ennyi pénzt kiadni és még csak nem is olyan autó, hogy az ember ránéz és huwazze, forgolódnak utána a fejek. De mindegy, tényleg mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.

2013. jún. 3. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!