Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem jobban szereti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem jobban szereti a kocsijait mint engem? Vagy miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Van neki 3 kocsija. Ezekre egyáltalán nem sajnálja a pénzt. Bármennyit képes rájuk költeni. ÉN ha veszek valamit ami akárcsak 10 ezer forintnál drágább akkor meg magyarázz, hogy minek vettem, meg nem kell az, meg de drága volt, meg stb.

Múltkor vettem a teraszra egy rattan kör alakú ágyat. Olyan veszekedést csinált miatta, hogy majdnem visszakellet vinni. Az viszont már nem érdekes, hogy előtte nemsokkal több mint 200 ezerért vett gumit az ősrégi vacak terepjárójára. Ami csak azért van neki, hogy legyen.

Miért viselkedik így? Ha ő megengedi magának azokat a dolgokat amiket akar akkor én miért ne tehetném?

2013. jún. 1. 12:34
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

"És mindig ilyen volt? Egyébként megtehetitek, hogy ennyit költsön a kocsijára?"

Nem volt mindig ilyen, csak az utóbbi pár évben. Régebben nem foglalkozott vele, hogy mire mennyit költök.

A kocsikat mindig szerette.

"amúgy milyen kocsijai vannak az uradnak?"

Audi A6 3.0 V6 TDI Quattro Sport Selection - Ezt most vette idén vadi újan. Erre se sajnálta a pénzt. A létező összes extra benne van. De legalább ezt használja. Így végül is van értelme.

Porsche Cayenne Turbo - Ez azthiszem 2006-os vagy 2007-es. Ezt szerencsére használtan vette, de ennek ellenére totál felesleges. Egy 500 lóerős hasztalan behemót. Ez amolyan "hétvégi" kocsija. Iszonyat összegek mennek el a fenntartására.

Chevrolet M1008 - Azthiszem 1985-ös. Régi amerikai katonai terepjáró. Még a Porschénél is feleslegesebb. Ütött-kopott mattszínű rozsdaboglya. De legalább ez nem került egy vagyonba. Csak mondjuk ebben egy délután beletankolja egy rattan ágy árát.

2013. jún. 1. 13:09
 12/40 anonim ***** válasza:
94%

Ez az egész nem a kocsiról szól hanem arról mennyire értékel téged.

Nekem nincs pénzem páromnak se volt igy nálunk azzal ment ugyanez hogy ő hajnalban felkelt tenni valamit ami neki fontos velem pedig veszekedett hogy én ne kelljek fel azzal foglalkozni ami nekem fontos hanem inkább aludjak pihenjek feküdjek.

Nem kell ahhoz autó, de még pénz se hogy a másikat semmibe lehessen venni.

2013. jún. 1. 13:26
 13/40 anonim ***** válasza:
12%

Igen jobban szereti, mert azok nem nyafognak.

A saját pénzét pedig arra költi, amire szeretné.

Te a sajátodból vetted az ülőgarnitúrát? Ha igen akkor ezt mondd a férjednek, ha az ő pénzéből, akkor maradj csendben és máskor beszéljétek meg előre.

2013. jún. 1. 13:27
 14/40 anonim ***** válasza:
87%

Én is Porsche tulajdonos vagyok. (Sportkocsi, nem terepjáró)

Én is sokat költöttem már rá. Egy klasszikus 911-esre milliókat. De nem a párom fizetéséből. Sőt, őt is támogatom az autózásában, sokszor költöttem az ő kocsijára is. Mi mindketten szeretjük az autóinkat, ez a páromat sem zavarta sosem. Autóbolondnak ismert meg. Egy Porsche ülésén csattant el az első csók is tizennagyonsokévvel ezelőtt.

De én sosem fikázom a páromat, ha vesz valamit magának.

A ti esetetekben azt nem tudom, hogy ki mennyit keres és közös-e a kassza. Mert ez sokat elárulna.

2013. jún. 1. 13:28
 15/40 anonim ***** válasza:
0%
Ja és ne beszélj ilyen stílusban az autókról, mert undorító vagy! Szörnyű milyen jelzőket használsz rájuk. Nem csoda, hogy a férjed már nem bírja...-.-" Ha ilyen pasim lenne, mint, amilyen te vagy már régen repült volna.
2013. jún. 1. 13:29
 16/40 anonim ***** válasza:
46%

Oké hogy a saját pénzéből veszi a kérdező, viszont akkor vacsora után tegyen számlát az asztalra, alapitson takaritó céget s takaritás után is irjon egy számlát.

Persze lehet közös fözőcskézés közös bevásárlás s lehet egymáshoz dörgölődzve porszivózni. Ha ez megy az más.

2013. jún. 1. 13:36
 17/40 A kérdező kommentje:

"A ti esetetekben azt nem tudom, hogy ki mennyit keres és közös-e a kassza. Mert ez sokat elárulna."

Közös kassza van! A férjem keres olyan 40%-ot, én 30%-ot, 30% pedig a közös befektetéseinkből jön.

"Ja és ne beszélj ilyen stílusban az autókról, mert undorító vagy! Szörnyű milyen jelzőket használsz rájuk"

Ezen jót kacagtam:)

Miért milyen jelzőket használtam? Hasztalan? Behemót? Miért mi haszna van egy 500 lóerős luxus SUV-nak azon kívül, hogy "menő"? Semmi! Csak egy feneketlen pénztemető! Vagy épp behemótnak nem behemót?:)

Vagy esetleg ez a rész szúrta a kis szemedet? "Ütött-kopott mattszínű rozsdaboglya." Ha egyszer így van?:)

2013. jún. 1. 16:06
 18/40 anonim ***** válasza:
28%

Szomorú a sorsod kedves kérdező!

Hagyd ott egy sima alkoholista csövesért, aki esténként laposra ver, csak, hogy ne unatkozzál!!

2013. jún. 1. 16:21
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó te ugy élsz hogy vakok közt félszemű a király vagy csak másnak szánod ezt?

Mondjuk itt az lenne a célszerű ha a befektetések felével távoznál s persze a saját fizuddal de ez nem kérdés s keresnél egy olyan pasit aki megbecsül.

S akkor te is nyugodtan azt vehetsz a keresetedből amit akarsz nem csak ő.

2013. jún. 1. 16:50
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Az a 10% nem ér annyit ráadásul ahogy elnézem a te keresetedből is ő rendelkezik.
2013. jún. 1. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!