Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan esne ha anyósod le szajházna?
Tegnap bálban voltam (szerintem) alkalomnak megfelelően öltöztem, de a sógornőm megjegyezte hogy anyósom mit reagált rám!
nekem ez rosszul esik, és szerintem fogom is neki mondani. Szerintetek?
Ha kell rakok fel egy képet a ruhámról!
Stylist-nak tanultam, ez nem báli öltözet.
De nézz már magadra! Az alakod nagyon szexis, a fejedből amit látszik, az rendben van. Ezt meg mind elrontod a nagy fuksszal, az arannyal, meg a karmokkal. Így az összhatás olcsó és cigányos.
Szerintem neked a legegyszerűbb "little black dress" is szuperül állna, és akkor nem a ruhádat vennék észre, hanem téged.
Ha ilyen szép alakom lenne, én is simán felvettem volna!
Ne aggódj, gyönyörű vagy, ha a férjed odáig volt érted, akkor ne érdekeljen más.:)
Bevallom őszintén, irigykedem az alakodra, de a helyedben én sem ezt vettem volna fel, főleg ha tudom hogy a párom rokonai is ott lesznek. Ha neki szólt volna csak - haha - akkor otthon vetted volna fel neki.
Sokkal szexibben és egyben rejtélyesebben is fel lehet öltözni. A képen tényleg ront ez a nagyon hosszú műköröm, amit nem ítélek el, nekem is van, rövid francia.
Szerintem ép ésszel meg lehet érteni hogy idősebb rokonoknál ez miért csapja le a biztosítékot.
l22
Hát nem tudom, én férfiként továbbra is azt gondolom - (ha elhiszi az XD-ző #50-es válaszadó, ha nem) - hogy a párom lehetőleg nekem akarjon tetszeni, megfelelni és ne az anyámnak...
Azt hiszem, abszolút válóok lenne, ha az anyám - miután végre sikerrel megszabadultam a gyermekkoromat megmérgező "rendpárti, értékelvű, konzervatív" szemléletétől - most a feleségemen keresztül tudná rám erőltetni ugyanezt a tőlem szerencsére teljesen idegen szemléletet...
Úgyhogy szerintem ha visszajutna hozzám, hogy anyám ilyent mondott a páromra, egyszerűen közölném vele, hogy "tudod mit anyám, legyen inkább ezerszer szajha, mint olyan ember, mint te" - oszt kész.
Most túl azon, hogy ez a konkrét ruha nekem se feltétlenül tetszik... de hát nem én vagyok a Kérdező férje, nem is nekem kell tetszenie. (nekem jobban bejönne még ez a szabás is fehérben vagy pirosban mondjuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!