Mi volt a "legviccesebb" dolog amibe az anyósod vagy anyós jelölted belekötött vagy bele próbált kötni?
Minálunk pl 1x abba kötött bele hogy hónap végén van még hús a fagyasztóba, és tudunk mit főzni... :)
Ilyen dolgokra gondoltam :)
Anyósom soha semmibe nem kötött bele,egy tünemény volt(sajnos már nem él).Az ő anyukája,a dédike,mindenkinél okosabb volt!A töltött káposztám ehetetlen,mert nincs benne paradicsom!Ő szabolcsi volt.Rendben ott úgy csinálják!Én nem!Attól még nem ehetetlen!2napos ünnep alatt az egész házban ezt hallgatta mindenki!A család,szomszédok...persze a szomszédok paradicsomos verzióról még nem is hallottak,így hoppon maradt és puffogott tovább!:-D
2.minek fürdetem a gyerekeket miden minden nap,elég csak "megmosdani"- ja,mondom én,játszótér,kaka pisi után elég a kéz és arcmosás nyáron 40fokbbn!Ezt is halgattam a 7végén amíg nálunk volt!
3.a szolizással kapcsolatban katasztrdófa mit művel!Nem vagyok néger csak egy kis egészséges alap színem van télen,smzóval nem szoli-cica vagyok!A férjemnek mondta,h.pucolja át az arcom citrommal,mert a :-Dfehér bőra szép!Férjem kiröhögte,és mondta h ő így smzereti,ha barnább vagyok és h ő is jár velem szoliba!:-DItt kikzqült a vénasszony!
A virágaim száraz végét a keveleknék nem vágom le ollóval, mindig jön nyesegetni, kikészülök tőle, szerintem rondább, ha minden száradó levél fége deformált, mintha latszik a szimpla természetes cserélődés. Ráadásul a férjem neveli a virágokat nem én:)
Nem felezem a szalvétát (mindig is papírüzemben dolgoztak a szüleim, ilyenre nálunk sosem volt szükség,ráadásul nekem kevés is a fél)
Hidegzsíroldőt és vízkőoldőt is használok, mert nincs kedvem 3 őrát suvickolni a tűzhelyet, és a kádat..
"De az ecet olcsóbb"
Nah de kinek? Nekem az időm drágább, ráadásul amennyi ecetet elhasználnék egy takarításhoz, ugyanott vagyok, plusz a vegyszernek hamarabb megy el a szaga (vízforralóhoz amúgy én is ecetet használok:))
Most ennyi jutott eszembe.
Amúgy jól kijövünk, csak azt nem szeretem, amikor rám akarja erőltetni az ő szokásait, ha pedig szólok, hogy nekem úgy jó, és így szeretem, akkor meg látom,mhogy megsértődik...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!