Hogyan passzol össze a két dolog "anyós" fejében?
Rosszul esett "anyósom" "kirohanása" nemrégiben. Náluk voltunk, beszéltük, hogy (mivel én idén végzek az egyetemmel) nyáron összeköltözünk a párommal. Én dologzom, mellette mesterizek. Erre kiakadtak, nem is azon, hogy összeköltözünk (mondjuk elég fura lett volna 5 év után ezen fennakadni...) hanem azon, hogy ha összeköltözünk a párom hogy fog tanulni?! Hát hogy??? Kb. mint eddig. 23 évesen van annyi felelősségtudata, hogy nem hagyja ott az orvosit negyed-ötödéven...Elhiszem, ha egy olyan valaki lennék, aki nem végeztem sulit, vagy mittudom, hogy visszahúznám...de nem, végig 9-10 ben első voltam, egyetemen TDK-t nyertem és végig tanulmányi ösztöndíjas voltam, ezt mind tudják. Sőt, a páromat is mindig én nogatom, hogy tanuljon már többet. MErt dög tanulni, viszont jó esze van, így simán 3-4-5 mindenből megvan. Ha leülne szín 5 lenne...
Nem értem most mi bajuk a szülőknek????
1.vagyok
Akkor nem tudom mi lehet a probléma.
Talán más lányt képzelt el a fia mellé,vagy nem tudom.
8!
A párom nem fog dolgozni, mindössze annyi dolga lesz továbbra is, hogy tanuljon, plussz besegítsen a háztartásba (ezt én elvárom számomra szükséges és elégséges egy párkapcsolatban ez a dolog). A háztartás eddig is dolga volt, annyi, hogy most nem kell főznie, én fogok. Takarítani amúgy is szeret (ezzel megy az idegeimre sokszor) más dolga meg nincs nagyon.
Az elsőnek: Szeretnek a szülei, mindenhova magukkal visznek, kedvesek, aranyosak velem. Családtagnak tekintenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!