Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy anyós megvette nekünk az eljegyzési gyűrűket?
Van egy ékszerés ismerőse.Azt mondta jóval olcsóbban megcsinálják nekünk a gyűrűket!
Elmentünk oda együtt,nagy hiba volt.
Gyönyörűek voltak 100-200000Ft között.Nem is álmodtam ilyen gyűrűről,de azt mondta,hogy állják apóssal.
Nem akartuk elkapkodni a választást,hogy melyik legyen,gondoltuk még megbeszéljük EGYMÁSSAL!
2 nap múlva jön az anyós,hogy milyen méregdrágák azok a gyűrűk -pedig ő is ott volt,ő eröltette,hogy melyiket próbálgassam -,mert most a tescoba 10000 ftért milyen egyszerűt lehet kapni,de mégis milyen szép és majd gravíroztatunk bele valamit!
Majdnem elküldtem a halálba!
Én vagyok csak ilyen hisztis,vagy Ti is kibuknátok?!
Bocs, nem nagyon értem. Most akkor megvette a Tescosat anélkül hogy láttátok volna? Ha ez a helyzet, én megmondanám neki, hogy nyugodtan tartsa meg, a szülők nem a gyűrűvásárlásban szoktak segíteni, hanem a lagzi költségeiben.
Vagy az bánt, hogy a méregdrága gyűrűk helyett inkább egy olcsóbbat vennének? Talán átgondolta, vagy valaki lebeszélte róla, de szerintem is túlzás egy kicsit 100.000-200.000.-Ft-ot kiadni ékszerre, bár nem tudom milyen anyagi helyzetben vagytok. A miénk 25.000.- volt.
Nem volt szép tőle, mintha megbánta volna hogy egyáltalán felajánlotta.
Akkor vegul lett gyuru, vagy meg megbeszelitek? Nem ertem teljesen, amit irtal. Mert a nagybetust ugy irtad, hogy mar megvette, a szovegben meg azt irtad, hogy meg megbeszeljuk.
Szerintem mondd meg neki, hogy inkabb masba adjanak majd penzt, ne a gyurukbe. Hogy nez ki, hogy anyos vesz gyurut nektek? Kicsit furcsa. Azt kettotoknek kellene allni, legalabbis nekem nem kellne mastol gyuru, marcsak azert se, mert soha nem akarnam visszahallani, hogy bezzeg ok mennyiert vettek gyurut! Nekem ne kellene.
Most megvette vagy nem vette meg? Mert számomra nem derült ki,de lehet én vok tul sötét...
A helyedbe hagynám had vegyen egy gyürüt,aztán ha nem tetszik zsupsz be a zaciba,enniy,anyosnak meg azt mondod h elhagytad. Igy is-ugyis utálni fog. Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!