Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan beszélt így velem a férjem?
Figyelt kérdés
Van egy 15 hónapos fiunk. Már lefektettem, mi pedig kiültünk a konyhába filmet nézni. (Sajnos csak ilyenkor van időnk.) Ilyenkor bekapcsoljuk a bébiőrt. Viszont ma hibáztam és rosszul kapcsoltam be. Fokozatok vannak rajta és a szobában x fokozaton volt, a konyhaiban pedig y-on. A nagymamám szólt ki nekünk hogy sír a fiunk. Azonnal berohantam hozzá, kivettem, megnyugtattam. A férjem utánam jött és elkezdett kiabálni hogy ez miért történt. Kértem hogy hozzon be teát is, amikor kimegy. Visszajött üvöltve hogy mekkora idióta vagyok és a kezembe nyomta a jéghideg teát. Amikor mondtam hogy melegítsen rá egy kicsit akkor közölte hogy jó az neki. Tényleg borzasztó nagyot hibáztam de most fordult elő velem ilyen először. A férjem most lefeküdt aludni, a fiunkat pedig mellé tette. De most be sem merek menni a szobába mert iszonyú dühös rám...2013. dec. 13. 22:04
61/66 A kérdező kommentje:
Sajnos utolsó, nálunk az sem működik amit írtál. Ha viccnek fogom fel az egészet, még pipább lesz, mert úgy gondolja hogy kigúnyolom. Na ilyenkor aztán a büdös krvától a hlye sggfejig, minden vagyok. Nagyjából már megtanultam kezelni hogy kell viselkedni ilyenkor vele, de az indulatain képtelen uralkodni.
2013. dec. 14. 22:08
62/66 anonim válasza:
Szerintem ez így hosszútávon még rosszabb lesz. Lelki terrorban fog tartani, mindennek elhordani, földbe döngölni. Vagy javítsatok a kapcsolatotokon vagy válás szerintem.....
63/66 anonim válasza:
Ha nekem egy pasi csak egyszer is azt mondaná, hogy büdös kkkkvra, akkor ez lenne az utolsó mondata nekem. Ha szereted, hogy megaláznak és semmibe vesznek, akkor kínlódj tovább.
Velem ezt pasi sem tenné, mert eleve nem ismerkedem bunkó, unintelligens parasztokkal.
64/66 anonim válasza:
És mi a jó fenének akarod kezelni a megaláztatást? Minek??????
65/66 anonim válasza:
A helyedben abban a pillanatban mentem volna el a gyerekkel egyutt. Az utolso mondatom az lett volna, hogy majd gyere ertunk konyorogni, ha atgondoltad, es bocsanatot kersz a viselkedesed miatt.
66/66 anonim válasza:
Itt nem Jófej a férj hanem egy agresszív állat....azért az nem ugyanaz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!