Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan beszélt így velem a férjem?
Figyelt kérdés
Van egy 15 hónapos fiunk. Már lefektettem, mi pedig kiültünk a konyhába filmet nézni. (Sajnos csak ilyenkor van időnk.) Ilyenkor bekapcsoljuk a bébiőrt. Viszont ma hibáztam és rosszul kapcsoltam be. Fokozatok vannak rajta és a szobában x fokozaton volt, a konyhaiban pedig y-on. A nagymamám szólt ki nekünk hogy sír a fiunk. Azonnal berohantam hozzá, kivettem, megnyugtattam. A férjem utánam jött és elkezdett kiabálni hogy ez miért történt. Kértem hogy hozzon be teát is, amikor kimegy. Visszajött üvöltve hogy mekkora idióta vagyok és a kezembe nyomta a jéghideg teát. Amikor mondtam hogy melegítsen rá egy kicsit akkor közölte hogy jó az neki. Tényleg borzasztó nagyot hibáztam de most fordult elő velem ilyen először. A férjem most lefeküdt aludni, a fiunkat pedig mellé tette. De most be sem merek menni a szobába mert iszonyú dühös rám...2013. dec. 13. 22:04
21/66 anonim válasza:
A férjed tipikus uralkodó-elnyomó típus, te pedig a tipikus elnyomott áldozat vagy, aki saját magát hibáztatja. Sajnos tanácsot adni nem tudok, mondanám, hogy menekülj, mert ez egyre rosszabb lesz, de tudom, hogy úgysem fogadnád meg.
22/66 A kérdező kommentje:
Szívesen tennék ellene, igazatok van. De ha ilyenkor beszélnék vele csak még nagyobb botrányt rendezne. Ha nyugodt állapotban beszélek vele erről (ami már egyébként megtörtént), azt le sem szrja. A következő hibánál megint ez megy. Szerintem ez egy alap tulajdonsága amin nem fog tudni változtatni akárhogy is szeretném.
2013. dec. 13. 22:39
23/66 anonim válasza:
Milyen jót fog tenni a gyerek önbizalmának, ha valamit elront, akkor az apja majd üvölt: "te szerencsétlen" "te semmire sem vagy jó" ...
24/66 anonim válasza:
Gratulálok a választásodhoz! Remek alapot sikerült teremtened egy boldogtalan házassághoz és egy önbizalomhiányos agresszív apjától állandóan tartó kisgyerek felneveléséhez.
25/66 anonim válasza:
A párod tipikus rinyagép aki másokon tölti ki a dühét enek nincs köze a gyerekhez csak megragadja az alkalmat és rajtad veri le a napi stresszt ez peddig nem fog változni.
26/66 anonim válasza:
Én nem is értem ebben a történetben mi volt az a nagy tragédia. Sírt a gyerek, nagymamád szólt, mentél megvigasztaltad.Kész! Mi az, hogy "borzasztó nagyot hibáztam". Miért? Ma már nem is sírhatnak a gyerekek vagy mi van? Amikor az enyémek voltak kicsik még nem is volt ilyen nagy trend, hogy bébiőr, mégis felnőttek, gondolom néha sírtak merthogy nem mindig hallottuk, de nem lett a világon semmi bajuk. A férjed egy bunkó (már bocsánat) te meg hagyod magad megalázni. Miért?
27/66 anonim válasza:
Hülyeség ez a trend, hogyha a gyerek sír, egyből rohanni kell hozzá. Ezzel csak azt lehet elérni, hogy még többet fog sírni, mivel, ahogy a kutyák is, megjegyzi, hogy ha sír, törődnek vele. Nem kell így kiakadni, ha hagyjuk egy kicsit sírni.
A férjed pedig valóban bunkó volt.
28/66 anonim válasza:
Régebben nem volt bébiõr mégsem volt ekkora balhé.A férjednek más baja van, csak kihasználja ezt az alkalmat, hogy kiadja a dühét.
29/66 anonim válasza:
nem volt jogos. nekem úgy tűnik rajtad vezette le a dühét. vannak, akik egy katasztrófa esetén is összetartóak tudnak lenni a párjukkal, ő nem az.
30/66 Jégtánc válasza:
Ha szivesen tennél ellene,akkor miért nem teszel? Szeretnéd hogy ezt lássa a gyermeked? Hogy majd esetleg ő is ezt csinálja a kedvesével,mert neki ez a természetes? Tudod nem ez a természetes.A kölcsönös,szeretet,szerelem,tisztelet.Ezeknek a dolgoknak kellene természetesnek lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!