Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan beszélt így velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan beszélt így velem a férjem?

Figyelt kérdés
Van egy 15 hónapos fiunk. Már lefektettem, mi pedig kiültünk a konyhába filmet nézni. (Sajnos csak ilyenkor van időnk.) Ilyenkor bekapcsoljuk a bébiőrt. Viszont ma hibáztam és rosszul kapcsoltam be. Fokozatok vannak rajta és a szobában x fokozaton volt, a konyhaiban pedig y-on. A nagymamám szólt ki nekünk hogy sír a fiunk. Azonnal berohantam hozzá, kivettem, megnyugtattam. A férjem utánam jött és elkezdett kiabálni hogy ez miért történt. Kértem hogy hozzon be teát is, amikor kimegy. Visszajött üvöltve hogy mekkora idióta vagyok és a kezembe nyomta a jéghideg teát. Amikor mondtam hogy melegítsen rá egy kicsit akkor közölte hogy jó az neki. Tényleg borzasztó nagyot hibáztam de most fordult elő velem ilyen először. A férjem most lefeküdt aludni, a fiunkat pedig mellé tette. De most be sem merek menni a szobába mert iszonyú dühös rám...
2013. dec. 13. 22:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
100%
A férjed tipikus uralkodó-elnyomó típus, te pedig a tipikus elnyomott áldozat vagy, aki saját magát hibáztatja. Sajnos tanácsot adni nem tudok, mondanám, hogy menekülj, mert ez egyre rosszabb lesz, de tudom, hogy úgysem fogadnád meg.
2013. dec. 13. 22:38
 22/66 A kérdező kommentje:
Szívesen tennék ellene, igazatok van. De ha ilyenkor beszélnék vele csak még nagyobb botrányt rendezne. Ha nyugodt állapotban beszélek vele erről (ami már egyébként megtörtént), azt le sem szrja. A következő hibánál megint ez megy. Szerintem ez egy alap tulajdonsága amin nem fog tudni változtatni akárhogy is szeretném.
2013. dec. 13. 22:39
 23/66 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jót fog tenni a gyerek önbizalmának, ha valamit elront, akkor az apja majd üvölt: "te szerencsétlen" "te semmire sem vagy jó" ...
2013. dec. 13. 22:44
 24/66 anonim ***** válasza:
95%
Gratulálok a választásodhoz! Remek alapot sikerült teremtened egy boldogtalan házassághoz és egy önbizalomhiányos agresszív apjától állandóan tartó kisgyerek felneveléséhez.
2013. dec. 13. 22:47
 25/66 anonim ***** válasza:
100%
A párod tipikus rinyagép aki másokon tölti ki a dühét enek nincs köze a gyerekhez csak megragadja az alkalmat és rajtad veri le a napi stresszt ez peddig nem fog változni.
2013. dec. 13. 22:48
 26/66 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is értem ebben a történetben mi volt az a nagy tragédia. Sírt a gyerek, nagymamád szólt, mentél megvigasztaltad.Kész! Mi az, hogy "borzasztó nagyot hibáztam". Miért? Ma már nem is sírhatnak a gyerekek vagy mi van? Amikor az enyémek voltak kicsik még nem is volt ilyen nagy trend, hogy bébiőr, mégis felnőttek, gondolom néha sírtak merthogy nem mindig hallottuk, de nem lett a világon semmi bajuk. A férjed egy bunkó (már bocsánat) te meg hagyod magad megalázni. Miért?
2013. dec. 13. 22:54
 27/66 anonim ***** válasza:
81%

Hülyeség ez a trend, hogyha a gyerek sír, egyből rohanni kell hozzá. Ezzel csak azt lehet elérni, hogy még többet fog sírni, mivel, ahogy a kutyák is, megjegyzi, hogy ha sír, törődnek vele. Nem kell így kiakadni, ha hagyjuk egy kicsit sírni.

A férjed pedig valóban bunkó volt.

2013. dec. 13. 23:02
 28/66 anonim ***** válasza:
100%
Régebben nem volt bébiõr mégsem volt ekkora balhé.A férjednek más baja van, csak kihasználja ezt az alkalmat, hogy kiadja a dühét.
2013. dec. 13. 23:08
 29/66 anonim ***** válasza:
100%
nem volt jogos. nekem úgy tűnik rajtad vezette le a dühét. vannak, akik egy katasztrófa esetén is összetartóak tudnak lenni a párjukkal, ő nem az.
 30/66 Jégtánc ***** válasza:
100%
Ha szivesen tennél ellene,akkor miért nem teszel? Szeretnéd hogy ezt lássa a gyermeked? Hogy majd esetleg ő is ezt csinálja a kedvesével,mert neki ez a természetes? Tudod nem ez a természetes.A kölcsönös,szeretet,szerelem,tisztelet.Ezeknek a dolgoknak kellene természetesnek lennie.
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!