Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan mondogatják néhányan, hogy "szegény férjed, jól leterheled és kihasználod"?
Van egy 3 éves lányunk, ovis.
Havi 1x mind a kettőnknek van egy szabadnapja: ilyenkor azt csinálunk, amit akarunk. A másik pedig elmegy a gyerekkel csavarogni vagy játszóházba vagy nagyszülőkhöz, ilyesmi.
Az, hogy ő ezt teszi, természetes. De hogy nekem is van egy ilyen napom, azon sokan ledöbbennek. Hogy mit csinál ő a gyerekkel, mit esznek aznap, hogy bírom nélkülük, biztos utálja ezt a férjem csak nem meri megmondani, mekkora papucs stb.
Nektek is ez a véleményetek erről a helyzetről?
szerintem egy apának ugyanúgy kell foglalkozni a gyerekkel mint az anyának!kettőtőké nem? nehogymá mindent te csinálj őmeg csak van!
és miaz hogy mit esznek aznap mért egy apa nem tud főzni vagy kiszolgállni a gyereket!
és az hopgy egy férj,apa segít az anyának az eggyátalán nem papucsság inkább pont hogy mennyire jó hogy olyan párod van aki segít mindenben és nem csak a tv. előtt űl és elvárja hogy kinyald a seggét!
szerintem amit csináltok az természetesnek kéne hogy legyen mindenkinél!
Ti csináljátok jól. Csak ma sok anyuka azt hiszi, ha nincs álladóan a gyerek mellett, akkor az tragédia. Azután meg panaszkodik, hogy mennyire kimerült stb.
A gyerek mindkettőtöké, és az anyának is kell egy kis magánélet. Nem szabadna a gyerek rabszolgájává válni.
Nem jogos! Biztos csak irigyek!
1 nap? Az semmi! Ezt senkinek sem lenne szabad sajnálnia tőled. Meg szerintem teljesen természetes, hogy az apuka is el tudja látni a gyereket és normálisan el tudják tölteni az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!