Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám teljesen kihasználja a páromat, hol ezt hol azt csináltat vele. Szegény már át sem szeret menni hozzá. Ha szólok anyámnak megsértődik és azt mondja, hogy akkor ne is menjünk. Miért ilyen? Mit tehetnénk?
Magyarázd el anyukádnak, hogy szívesen segítetek, de ezért cserébe némi tiszteletet elvártok, ennyi.
Felénk teljesen normális, hogy segítünk a szüleinknek. Volt hogy a párom családjához utaztunk és az egész hétvégét végig dolgoztuk, mert ezt a szobát ki kéne meszelni, a meggyet le kéne szedni, a rózsát meg kéne metszeni, a füvet le kéne nyírni, összetakarítani utána, stb.
Volt, hogy az én családomnál is ez volt, felújítás előtt, mindent ki kéne pakolni, füvet kéne nyírni, leszedni a barackot stb.
Ha már otthon vagyunk, akkor nyilván segítünk, bár én ezt láttam a szüleim és nagyszüleim kapcsolatában is, így számomra természetes az, hogy mi nem feltétlenül csak nyaralni járunk haza. :)
Az más kérdés, hogy mi ezért cserébe köszönetet kapunk, nem pedig elmondanak minden szépnek minket a hátunk mögött.
Párod megsajnálja. Rendes, melegszívű társad van.
Te miért nem sajnálod meg? Párod jobban szereti anyádat, mint te?
Mindig ilyen vőre vágytam...:) Vagy menyre....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!