A szüleimet kihasználja egy csöves. Mit tegyek?
Van egy csöves, aki cigány származású, prostikat futtatott majd rendőrségi ügyei lettek, végül valahogy megúszta a sittet. Ez az ember megismerkedett apámmal, majd anyámmal és napi rendszerességgel ide jár hozzánk, mindenféle lomot ad el méreg drágán a szüleimnek. Ők pedig tömik cigivel meg pénzzel, pedig jól ismerik a múltját. Valószínűleg kifigyeli hogy mikor vagyok otthon, mert néha hallom a kutyák ugatását és látom a lomokat amiket anyámra sózott... Tőlem fél mert tudja hogy engem nem tud becsapni ezért engem kerül, hogy sunyiban moshassa a szüleim agyát akik teljesen megőrültek. Anyám torka szakadtából idegbeteg fejjel ordítja nekem hogy nem vagy többé a fiam, a csövest pedig drága fiamnak hívja. Egyértelmű hogy az a csöves célja hogy engem kitúrjon innen, mert a szüleimet hónapok óta erre próbálja rávenni hogy rúgjanak ki. Több éves jó kapcsolat után most szörnyű a szüleimmel a kapcsolatom mert nagyon durván felhergeli őket ellenem, ők pedig nagyon könnyen befolyásolhatóak, rám nem hallgatnak.
Mit tegyek, hogy a szüleim megértsék, hogy ez a mocskos ember kihasználja és átveri őket? Már lassan enni sincs pénzünk mert mind neki adják...
Ha a szüleidet olyan mértékben átmossa agyilag, hogy a saját fiuk helyett őt választják, akkor az a helyzet, hogy egy komoly szocio-, de inkább pszichopatával van dolgunk. Nem vígasztal téged, és sajnos semmit nem lehet tenni addig, amíg bűncselekményt nem követ el (az igazi pszichopaták iszonyúan ügyelnek magukra).
A szüleid döntése, és bármennyire fáj is neked, meg kell várnod, amíg a hályog leesik a szemükről, vagy sajnos belepusztulnak. Azt ajánlom, hogy te magad minél előbb húzz el onnan, mert te nem kapsz abból, ha nem látod, hogy hogyna bánnak a szüleid vele - és veled.
Szólhatsz a rendőrségen, de nemigen hiszem, hogy bárki is komolyan foglalkozna az üggyel, mert az, hogy valakit átmosnak agyilag és olyan dolgokat tesz,m amit józan ésszel nem tenne, az jelenleg nem bűncselekmény.
Sajnálom. Ez nagyon gáz helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!