Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az anyám...

Mit csináljak, ha az anyám folyton a házunkba enged egy csöves srácot, aki egyszer már meglopott minket?

Figyelt kérdés
A srác 19 éves és az anyja kidobta otthonról, mert állítólag ellopta a laptopját. Folyton hozzánk jár enni meg volt, hogy az öcsém szobájában aludt, merthogy haverok és jaj szegénynek nincsen hova menni stb. Nem akar dolgozni se iskolába járni mert utálja, ha valaki megmondja neki hogy mit csináljon. Inkább élősködik. Kb 1 hónapja az öcsémtől eltűnt 10 ezer Ft és mivel más nem járt az öcsém szobájában csak ő ezért meggyanúsítottuk ő erre teljesen felháborodott, de a végén csak bevallotta hogy ő volt és végül visszafizette a pénzt. Persze az anyám azóta is visszaengedi én pedig utálom a jelenlétét. Nem csinálhatok magamnak kaját, mert már mondja, hogy biztos finom meg de jól néz ki. Egyszerűen kinézi a számból a kaját és senkivel nem tudok itthon beszélgetni mert folyton belekérdezget a beszélgetéseimbe mintha bármi köze is lenne hozzám. Hiába kérem az anyumtól, hogy ne engedje ide mert lopott erre a válasz: Hát visszaadta a pénzt. Persze de csak azért mert észrevettük, hogy eltűnt. Előtte meg az öcsém 40 ezerért vett PSP-je tűnt el, de azt nem tudtuk rábizonyítani. Egyszerűen gyűlölöm, hogy itt van mindig azt nézem, hogy a dolgaim közül mi tűnt el. Persze akárhányszor szólok az anyunak, hogy zavarja már el, mert megint itt van elkezd velem ordítozni, hogy ne dirigáljak neki meg, hogy mennyire gyűlöl engem stb. Mit csináljak? Az apám is utálja, hogy itt van! Ja és persze az apum nem tud semmit a lopásról, mert akkor repülne a srác az biztos, de az anyu megtiltotta, hogy elmondjam neki mert ha mégis elmondom tuti agyonver.
2012. okt. 17. 12:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért van ott, ha se apád, se ti nem tűritek meg? Anyátok hordja a nadrágot? Egy ember szava többet ér a többinél?
2012. okt. 17. 13:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Tedd azt ami neked fordított helyzetben jól esne.
2012. okt. 17. 13:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Sajnos ő itthon a főnök, mert az apám reggel 6-tól van, hogy este 6-ig dolgozik és mikor hazaér túl fáradt az ilyen dolgokra meg még anyámmal is vitatkozni. Az anyám baromira akaratos és sokszor őrült módjára képes kiabálni és csapkodni. Az apám csöndesebb fajta és szerintem belefáradt a mint 20 év házasság során a vitákba, mert hogy mindig az anyámnak és csakis neki lehet igaza és ezt szereti tudatni mindenkivel, ezért is félek megmondani az apunak, hogy lopott, mert akkor tuti, hogy kapnék nem egy pofont és sértést tőle.
2012. okt. 17. 13:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Anyukád honnan ismeri ezt a srácot? Először azt hittem öcséd haverja, de látom, h nem. Öcséd mit szól hozzá?
2012. okt. 17. 13:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Talán kavar a sráccal? :S Fiatal fiúka kell és cserébe befogadja? Ha ennyit dolgozik édesapád, simán elképzelhető. Jó nagy birka, hogy tűri, én kidobnám a srácot a anyátokkal együtt.
2012. okt. 17. 13:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem dehogy kavar vele :D Tudom, mert itthon dolgozok és ha valakivel megcsalja az max a TV :D Max a boltba szokott elmenni, de eszébe se jutna megcsalni a fatert. Főleg nem egy ilyen baromi ronda, meg alacsony szörnyikével. Bocsánat hogyha rosszul fogalmaztam! Ő az öcsém haverja amikor összehaverkodtak akkor még az anyjával lakott és járt az öcsémhez néha. Miután kidobták utána szokott ide. Az anyám meg sajnálja, hogy szegénynek nincs mit ennie stb. Bezzeg dolgozni azt nem akar! Meg elmehetne koleszba lakni, de neki akkor szót kéne fogadni! áááááá
2012. okt. 17. 13:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

hát ahogy én olvastam kapásból az ugrott be h lehet h eltitkolt gyerek..

mert miért védene ennyire egy kivülállót?

2012. okt. 17. 13:42
 8/12 anonim ***** válasza:
7-es: még egy férfi eltitkolhat gyereket, de egy nő? :D A kérdező öccsének a haverja, felteszem kb. egykorúak, a kérdező idősebb. A házasságuk alatt hogy hordott volna ki egy gyereket az anyja? :D
2012. okt. 17. 13:43
 9/12 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező, Te gondolom lány vagy. Így sajnos nem tudsz sokat kezdeni az én megoldásommal, aminek a lényege annyi lenne, hogy elhívnám a kölyköt valahová, egy félreeső helyre, aztán iszonyatosan adnék neki a kedvenc baseball-ütőmmel, majd megmondanám neki, hogy ha nem takarodik el a házunkból, elvágom a kurv* kis torkát. (31/F)

Neked azt tudom ajánlani, hogy fizess meg pár srácot, akik megteszik neked a fentieket. (Vigyázz: súlyos testi sértésre felbujtás, bűncselekmény - viszont soha nem bizonyítják rád.)

2012. okt. 17. 13:48
 10/12 anonim ***** válasza:

hát na.. fáradt vagyok :D de ez ugrott be :D

2012. okt. 17. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!