Miért van az hogy az anyám a 14 éves húgomat hajnali kettőig is elengedi bulizni, én viszont nem mehetek sehova?
A húgom és az anyám sokkal közelebb állnak egymáshoz, hasonló az érdeklődési körük stb. Engem viszont nem érdekel semmi, ami őket igen. És a húgom hajnalig kint maradhat az utcán, de én amikor egyszer elmentem csak sétálni a barátnőimmel, 10 percenként hívogatott és kiabált hogy érjek már haza.
Én eddig nem jártam el sehova, most viszont szeretnék de anyám hisztizik hogy ő félt meg bla bla, de nem értem, miért engem félt, aki 17 éves, és ráadásul csak egy barátnőmékhez mennénk át páran. Miért nem a 14 éves húgomat félti, aki hajnalig az utcán randalírozik részegen a barátaival meg a pasijával?
17/L
Hidd el, lehet jobban jársz ezzel. Tudom, kikészítő, átérzem, de így van.
A húgom 14 évesen mehetett már hajnalig bulizni, ihatott, cigizhetett. Mára, 17 éves fejjel nem tudja letenni a cigit, iszik és már elég durván drogozik is. Rendőrségi ügye is volt ebből, elvonóra jár, ami sajnos semmit nem ér nála. Ugyanis ő azt hiszi, így a jó, így a helyes, ahogy ő éli az életét. Bár kiabáltak volna vele 14 éves korában...
Nekem 17 évesen is néha, ha anyámra rájött, haza kellett jönnöm éjfélre vagy éjjel 1-re. Mindig hazajöttem, 1-2-szer lógtam el, akkor volt, hogy az ajtóban 2 pofon várt, amiért meglógtam. Viszont mára felelősségteljes, fiatal lány vagyok, a húgom viselkedése ellenére én mégcsak nem is próbáltam soha semmilyen drogot, nem dohányzom és csak alkalomadtán iszom alkoholt. Egyetemre járok (kettőre is), jól tanulok és nagyon jó irányba haladok a sikeres karrier felé.
Ez lett nálunk a különbség a kiabálás és a nem kiabálás között.
Ez nagyon durva diszkrimináció de a választ megírtad a kérdésben
"A húgom és az anyám sokkal közelebb állnak egymáshoz, hasonló az érdeklődési körük stb."
Utánna a szülő csodálkozik ha a lánya a 20-as éveiben éli ki magát munkakeresés helyett,ha meg teherbe esik azzal mégjobban jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!