Mit csináljak, ha az anyám folyton a házunkba enged egy csöves srácot, aki egyszer már meglopott minket?
Figyelt kérdés
A srác 19 éves és az anyja kidobta otthonról, mert állítólag ellopta a laptopját. Folyton hozzánk jár enni meg volt, hogy az öcsém szobájában aludt, merthogy haverok és jaj szegénynek nincsen hova menni stb. Nem akar dolgozni se iskolába járni mert utálja, ha valaki megmondja neki hogy mit csináljon. Inkább élősködik. Kb 1 hónapja az öcsémtől eltűnt 10 ezer Ft és mivel más nem járt az öcsém szobájában csak ő ezért meggyanúsítottuk ő erre teljesen felháborodott, de a végén csak bevallotta hogy ő volt és végül visszafizette a pénzt. Persze az anyám azóta is visszaengedi én pedig utálom a jelenlétét. Nem csinálhatok magamnak kaját, mert már mondja, hogy biztos finom meg de jól néz ki. Egyszerűen kinézi a számból a kaját és senkivel nem tudok itthon beszélgetni mert folyton belekérdezget a beszélgetéseimbe mintha bármi köze is lenne hozzám. Hiába kérem az anyumtól, hogy ne engedje ide mert lopott erre a válasz: Hát visszaadta a pénzt. Persze de csak azért mert észrevettük, hogy eltűnt. Előtte meg az öcsém 40 ezerért vett PSP-je tűnt el, de azt nem tudtuk rábizonyítani. Egyszerűen gyűlölöm, hogy itt van mindig azt nézem, hogy a dolgaim közül mi tűnt el. Persze akárhányszor szólok az anyunak, hogy zavarja már el, mert megint itt van elkezd velem ordítozni, hogy ne dirigáljak neki meg, hogy mennyire gyűlöl engem stb. Mit csináljak? Az apám is utálja, hogy itt van! Ja és persze az apum nem tud semmit a lopásról, mert akkor repülne a srác az biztos, de az anyu megtiltotta, hogy elmondjam neki mert ha mégis elmondom tuti agyonver.2012. okt. 17. 12:55
11/12 A kérdező kommentje:
:DDDDD Nem hiszem, hogy egy nő képes lenne fél év alatt 2 gyereket is szülni. :D Amúgy ez felvetett bennem egy új gondolatot! Az öcsém és én is felnőttek vagyunk. Én készülök kimenni külföldre az öcsém meg sosem volt az az anyás gyerek. Lehet, hogy a fölösleges anyai szeretetét vetíti ki a srácra? :O Mivel kezdi úgy érezni, hogy nekünk már nincs annyira szükségünk rá, mint ő szeretné? Na erre majd rákérdezek! A veréssel meg nem lenne gond mert kb 1 fejjel vagyok magasabb nála meg szerintem erősebb is vagyok, de félek, hogy a végén én szívnám meg.
2012. okt. 17. 14:01
12/12 anonim válasza:
Esetleg ha folyamatosan kiröhögnéd mennyire lúzer?:) Vagy anyukád megvédené?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!