Csak szerintem gáz, hogy anyám előttem telefonálgat a pasijaival?
Együtt laknak apával, de kb utálják egymást. Anya most is telefonálgat valami pasival, hogy mikor találkozzanak majd, meg hány gyereke van a pasinak, stb.
Nekem ezt tök sz@r hallgatni. Ráadásul tudom, hogy ezek ilyen egyéjszakás dolgok, vannak dolgok, amikről nem kéne tudnom és sajnos mégis tudom.
Amikor szaftosabb dolgokról telefonálgat, akkor bemegy a szobájába, de ugyanúgy lehet hallani, annyira gáznak érzem..
Szerintetek is az? Már szóltam egyszer neki, de kiakadt, mint valami 5 éves gyerek, hogy ő akkor már nem is lehet boldog, stbstb, közben meg sírt is.. Úristen, inkább szóba sem hozom többet, ha ilyen műhisztit csap le...
Ha azt nézzük, hogy egy anyának példát kellene mutatnia, akkor azért valljuk be, kicsit gáz.
Természetesen a mai világ "mindent szabad" és "a szerelem/szex a legfontosabb" kultuszában valószínűleg szét leszek szedve ezért a kijelentésemért.
De könyörgöm, én sem mondom hangosan a telefonba, hogy úgy lesz*nálak, mint múltkor és a hajamba élvezhetnél!
Nemhogy hangosan, de halkan sem mondanám, mert mások meghallhatják!
Ezt ma hallottam amúgy...
Ezek a megjegyzések lehet, hogy apádnak szólnak.
Nagy baj van anyukáddal, az biztos.
Ez bizony gáz.
Fogjuk rá, neked még az enyhe verzió jutott, én nekem végig kellett hallgatnom kisgyerekkoromtól kezdve, ahogy d*gtak szüleim, de anyám nem akart és apám erőszakoskodott vele, na nem verte, csak durván kérlelte már... Nem is az igazi a szexuális életem, és nem vagyok prűd, de ki tudok akadni, ha másokét végig kell hallgatnom, mert nem tisztelik a környezetüket azzal, hogy a magán életüket megtartsák maguknak. (párom tesója és a nője, de szerencsére leszoktak róla, de az a pár hónap visítás, üvöltés betett a lelkemnek...)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!