Csak szerintem gáz, hogy anyám előttem telefonálgat a pasijaival?
Együtt laknak apával, de kb utálják egymást. Anya most is telefonálgat valami pasival, hogy mikor találkozzanak majd, meg hány gyereke van a pasinak, stb.
Nekem ezt tök sz@r hallgatni. Ráadásul tudom, hogy ezek ilyen egyéjszakás dolgok, vannak dolgok, amikről nem kéne tudnom és sajnos mégis tudom.
Amikor szaftosabb dolgokról telefonálgat, akkor bemegy a szobájába, de ugyanúgy lehet hallani, annyira gáznak érzem..
Szerintetek is az? Már szóltam egyszer neki, de kiakadt, mint valami 5 éves gyerek, hogy ő akkor már nem is lehet boldog, stbstb, közben meg sírt is.. Úristen, inkább szóba sem hozom többet, ha ilyen műhisztit csap le...
nyugodtan mondd meg neki, hogy hallottál mindent, és ezzel most egy életre aláásta az anyai tekintélyét.
gusztustalan. anyám is volt halálosan szerelmes amikor 15 voltam, de eszébe nem jutott volna előttem ilyesmit csinálni.
de mondjuk néhányszor összevesztünk, mert tudat alatt éreztem, h a pasi pillanatnyilag fontosabb mint én...
Nem lehet, hogy csak direkt csinálja, hogy az apudat visszaszerezze, és arra vár, hogy te elmondod apudnak? Reménykedik hátha felébred és rendben lesz a házasságuk.
Ha rosszul gondolom,akkor nagyon primitiv az anyud, és tényleg szégyelheti magát, egy normális anya,ha szeretõt keres, inkább titkolja a kapcsolatot, ha már elváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!