Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz így? Csöves leszek?

Mi lesz így? Csöves leszek?

Figyelt kérdés

Eddig nem érdekelt hogy mit mondanak a felnőttek és mindig mindennek az ellenkezőjét csináltam ezért mindenki utált de nekem ez tetszett. Sok haverom van akik hasonlóak mint én és velük jól elvagyok, a többiek meg nem érdekelnek. Soha nem csináltam jó dolgot mindenkinek csak ártottam, nem tanultam soha csak annyit hogy a kettest adják meg. Mindig azt csinálom ami eszembe jut. Sokan próbáltak már megnevelni de elrontottam mindent. Keveset vagyok itthon és a szüleimmel se jó a kapcsolatom. Nincs életcélom, nincs semmi elképzelésem nem akarok feleséget gyereket meg semmi ilyesmit. Kiskorom óta ilyen vagyok. Csak úgy vagyok. Most valamiért elgondolkoztam és rájöttem hogy nem csinálhatom ezt sokáig. De akkor mit csináljak? Azt sem tudom hogy hogy lehetnék jó és nem is akarok semmit elérni. Mit csináljak?

16/F

2012. aug. 3. 00:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%
Kapj az agyadhoz és kezdj el tanulni, mert semmi végzettséggel és tudással a híd alá fogsz kerül vagy drogtanyára, esetleg börtönbe. Választhatsz.
2012. aug. 3. 00:08
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak ismételni tudom az első írót. Jó módodban,meg hogy unatkozol vagy olyan amilyen. Jobban jársz ha minél előbb felébressz és elkezdesz kezdeni valamit magaddal mert ami 16 évesen jó móka az 30 évesen iszonyú hátrány lesz.

Kezdj el tanulni,embereld meg magad,mert Eljön az idő amikor nem a suliban kell ülni hanem dolgozni kell. Amikor majd lesznek céljaid,csak éppen munkád nem lesz hogy elérd őket. Ha nem akarsz börtöntöltelék lenni,vagy hajléktalan kis senki akkor felejtsd el a hülyeségeidet és TANULJ!

2012. aug. 3. 00:14
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

most csak tanulj jól és próbálj megkomolyodni.

a családalapítással majd akkor kell foglalkozni amikor annak eljön az ideje.

életcélt meg bármikor találhatsz csak keresni kell...

2012. aug. 3. 00:16
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj minél jobban mert csak úgy lehet jó jövőd.

Nem a szüleidnek hanem magadnak tanulsz, de gondolom már te ezt százszor hallottad.

2012. aug. 3. 00:19
 5/21 anonim válasza:
29%
Hadsereg.Adnak kaját,házat,pénzt egyenlőre más ötletem nincs még 2 évig kibirod és jeletnkezel közkatonának.
2012. aug. 3. 00:24
 6/21 anonim ***** válasza:

Mindig csak egy célt tűzz ki magadnak!

Nézz ki magadnak egy kitanulandó szakmát, és határozd el, hogy mindent megteszel hogy megszerezd!

Nehéznek hangzik, de szakíts azokkal a barátaiddal, akik hátráltatnak!

2012. aug. 3. 01:33
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Vezesd le valamivel a fölösleges energiáid, sportolj.

A harcművészetek például önfegyelemre és kitartásra tanítanak, és elég energiát kell belefektetni hogy ne azon járjon az eszed hogy kinek és hogyan tudsz ártani.

Gondolkozz azon, hogy mi az amit szívesen csinálnál. Csak van valami művészet vagy szakma vagy bármi ami szimpatikus neked. Gondolkozz el azon hogy mit kell tudnod hozzá, és úgy tanulj/gyakorolj/edzz hogy abban a dologban jó legyél.

Nem fognak életed végéig eltartani, és a nagy semmiből nem lehet megélni. A haverjaiddal meg szakítsd meg a kapcsolatot mert nem lehet úgy változtatni, ha továbbra is rossz példát mutatnak neked.

Ingerszegény környezetben élsz? Szerintem az lehet a baj. Van valami amihez van érzéked, amit szívesen csinlnál vagy kipróbálnál?

2012. aug. 3. 03:18
 8/21 anonim ***** válasza:
Igen,csöves leszel vagy bűnöző
2012. aug. 3. 04:22
 9/21 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen állampolgárokra van szüksége a pártunknak és a kományunknak.
2012. aug. 3. 04:53
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Szégyen, amit eddig csináltál.

A felismerés viszont az első lépés ahhoz, hogy javítsd ezen.

Nyilván az első és legfontosabb, hogy kezdj el tanulni, de sürgősen. Az érettségid sikerüljön jól.

Ezen kívül feküdj rá legalább egy nyelvre.

Ha van valami, ami különösen érdekel (hobbi, szakma, tantárgy...), arra fordíts kiemelt figyelmet. - Próbáld meg elképzelni, milyen szakmát tudnál magadnak elképzelni. (Lehetőleg normális szakmát, nem valami alvilágit persze.)

A "barátaidat" cseréld le normálisakra. Az ilyenek nem fogják hagyni, hogy "kitörj", vissza akarnak majd húzni. Nézd meg a Trainspotting című filmet.

Mellesleg, azért azt elmondanám, hogy a helyesírásod és fogalmazásod ezerszer jobb, mint ezen az ezen a fórumon írók 90%-ának. :) (Vesszőket mondjuk nem nagyon használsz, de az "semmi" ahhoz képest, ami itt szokott lenni.)

Szóval ne írd le magad, mert nem tűnik indokoltnak!

2012. aug. 3. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!