Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz így? Csöves leszek?

Mi lesz így? Csöves leszek?

Figyelt kérdés

Eddig nem érdekelt hogy mit mondanak a felnőttek és mindig mindennek az ellenkezőjét csináltam ezért mindenki utált de nekem ez tetszett. Sok haverom van akik hasonlóak mint én és velük jól elvagyok, a többiek meg nem érdekelnek. Soha nem csináltam jó dolgot mindenkinek csak ártottam, nem tanultam soha csak annyit hogy a kettest adják meg. Mindig azt csinálom ami eszembe jut. Sokan próbáltak már megnevelni de elrontottam mindent. Keveset vagyok itthon és a szüleimmel se jó a kapcsolatom. Nincs életcélom, nincs semmi elképzelésem nem akarok feleséget gyereket meg semmi ilyesmit. Kiskorom óta ilyen vagyok. Csak úgy vagyok. Most valamiért elgondolkoztam és rájöttem hogy nem csinálhatom ezt sokáig. De akkor mit csináljak? Azt sem tudom hogy hogy lehetnék jó és nem is akarok semmit elérni. Mit csináljak?

16/F

2012. aug. 3. 00:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem még nem vagy teljesen elveszve.Hidd el nem te vagy az egyetlen 16 éves,aki lázadozik és nem tudja mit kezdjen magával:)

Keress valami távolabbi célt,mit csinálnál szivesen,vagy ha ennyire mindegy neked,akkor mihez értesz,esetleg mivel tudnál sok pénzt keresni.

Utána rástartolsz a közelebbi célokra:év végi jegyek,érettségi,stb . Közben lehet haverozni,barátnőzni,bulizni is stb. Lehetséges,hogy felfogtad végre,nem jó az ha mindenkit magadra haragítasz. Majd felnősz nemsokára,ha most megjön az eszed.

2012. aug. 8. 03:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!