Ez másoknál is van? Utálok dolgozni, és nyomaszt, hogy még évekig kell, hogy elérjek valamit. Rettegek a jövötöl, hogy igy is csöves leszek. Szinte mindig egyedül vagyok és igy tovább, unalom az élet és sz. Ar.
Inkább keress egy olyan hivatást, amit élvezni is tudsz, mert annak tényleg semmi értelme, hogy ilyen nyomás és szenvedés legyen az életed míg nyugdíjba nem vonulsz. Nyilván rossz szakmát választottál.
Persze néha mindenkinek tele van a töke a melóval (most épp pl. nekem is) és mindig vannak nemszeretem feladatok, de azért ha ez az általános, akkor változtass, mert ez nem normális.
Marx bácsi már megmondta 160 éve, hogy a bérmunkát arról lehet megismerni, hogy ahol megjelenik, ott menekülnek előle, mint a dögvésztől.
Egyébként az életed munkaidőn kívüli részét akár élvezheted is, sőt, ha jobb munkahelyet találsz, akkor a munkaidőt is.
rettentően utálok felkelni, és dolgozni menni, nem tudom leírni, hogy mennyire, és nem konkrétan a munkámmal van bajom, voltam már minden, és minden munkát utálok.
nagyon sz4r, de inkább csinálom, mint az utcán megfagyjak hajléktalanként, márpedig a társadalom úgy bünteti azokat, akik nem robotolnak. :)
Baromira sajnállak titeket, bár meggyőződésem, hogy kizárólag magatokat okolhatjátok a szerencsétlenségetekért.
Nem normális, ha valaki semmi örömöt nem talál a munkájában.
Mekkora vicc.
Azt mondják "keress új munkahelyet".
Alapból alig lehet találni munkát és ha van, akkor is csak éhbér fizetéssel.
Majd tuti ki fognak lépni a biztosból, hogy "Na majd most én megmutatom és megszerzem álmaim állását", hogy aztán oda jussanak, hogy minimál-jóvalalatti-bér sincs és otthon viszont vár esetleg család, akiket el kell tartani.
Nem ők a hibásak, hogy olyan munkahelyük van, amit utálnak
Nem tehetnek róla, hogy ez az ország csak harácsolóknak és nyerészkedőknek biztosít szép életet. (Az egész világban így van, de nálunk főleg).
Tessék ébredni emberek!
Túl sokáig hagytátok, hogy kormányaitok megvezessenek és bankjaitok, akik állítólag titeket szolgálnának, meglopnak benneteket.
Szeretet és béke nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!