Ez másoknál is van? Utálok dolgozni, és nyomaszt, hogy még évekig kell, hogy elérjek valamit. Rettegek a jövötöl, hogy igy is csöves leszek. Szinte mindig egyedül vagyok és igy tovább, unalom az élet és sz. Ar.
Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 23:09
11/13 APBT válasza:
Én kimondottan utálok bejárni dolgozni... Utálok bejárni reggelente! És aki szeret dolgozni az vagy beteg vagy teljessen .....!
12/13 anonim válasza:
Igen, ez másoknál is így van. Akkor van szerencséd, ha jó ismerődös által kerültél be, akkor nem b.szogatnak. Vag ha főnök vagy, akkor nem mernek veled rongyként bánni. Egyébként mindenhol ugyanaz..az emberek tapossák egymást, furkálódnak, aki új azt próbálják sározni, egy idő után elveszted a lelkesedésed, marad a túlélés, mert a számla jön és fizetni kell. Végülis a munka büntetés az emberiség számára..verítékkel keresed kenyered. Sokat segítene, ha normálisan viselkednének az emberek egymással,de ez nem így van és nem is lesz így. Az idősek utálják a fiatalokat, féltik a helyüket, a fiatalok utálják az időseket, mert rosszul bánnak velük, mindenki tapos mindenkit és a kör bezárult. Irigyek, neked jó, én dolgozok, te keresel sokat, pletykálnak. Kezdheted új munkahelyen, ott is ugyanez lesz, és a másodikon és a harmadikon..majd talán hosszú évtizedek múlva a nyugdíj gyógyítja a sebeket..de már arra sem sok remény van. Sajna. Talán külföldön más a helyzet.
13/13 Jozso89 válasza:
Nem más a helyzet külföldön sem, jópár éve már tolom itt angliába. A kubik meló itt is kubik, ugyan úgy bebasznak 12 órába. Habár itt annyi a külömbség hogy azt mondhatod neked 8 órás elég és pont. Az igaz hogy úgy néznek rád mintha azt mondanád a kur... anyátokat, de elfogadják és nem rúgnak ki. Viszont a szar itt is szar. Pár év alatt rájöttem az átlagembernek mindenhol szar és mindenhol csak darab. Mehetsz te angliától kezdve üzbegisztánon át kínáig is, a melós melós pont. Szarba se néznek és rabszolga vagy mindenhol. Némelyik helyen könyebb a több fizetés végett de az is úgyvan kitalálva hogy ugyan úgy szenvedj mint pl otthon, itt kint a 400 ezer pontosan egyenlő az otthoni havi 150el kb és nem egy hű de nagy puff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!