Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz így? Csöves leszek?

Mi lesz így? Csöves leszek?

Figyelt kérdés

Eddig nem érdekelt hogy mit mondanak a felnőttek és mindig mindennek az ellenkezőjét csináltam ezért mindenki utált de nekem ez tetszett. Sok haverom van akik hasonlóak mint én és velük jól elvagyok, a többiek meg nem érdekelnek. Soha nem csináltam jó dolgot mindenkinek csak ártottam, nem tanultam soha csak annyit hogy a kettest adják meg. Mindig azt csinálom ami eszembe jut. Sokan próbáltak már megnevelni de elrontottam mindent. Keveset vagyok itthon és a szüleimmel se jó a kapcsolatom. Nincs életcélom, nincs semmi elképzelésem nem akarok feleséget gyereket meg semmi ilyesmit. Kiskorom óta ilyen vagyok. Csak úgy vagyok. Most valamiért elgondolkoztam és rájöttem hogy nem csinálhatom ezt sokáig. De akkor mit csináljak? Azt sem tudom hogy hogy lehetnék jó és nem is akarok semmit elérni. Mit csináljak?

16/F

2012. aug. 3. 00:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%

Nem hiszem el, hogy semmi sem erdekel, semmilyen eletcelod nincsen. En is par voltam 16, de pontosan tudtam mi akarok lenni.

A katonasag jo otlet, meg akar embert is faraghatnak beloled.

2012. aug. 3. 08:31
 12/21 anonim ***** válasza:
5%
Na ezért kéne a kötelező katonaságot visszahozni. Hogy ne legyen sok az ilyen léhűtő, teddkihadhűljön here.
2012. aug. 3. 08:48
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Hozd helyre az emberi kapcsolataidat, mert enélkül manapság lehetetlen munkát találni!
2012. aug. 3. 08:56
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Sajnálom, hogy ennyire nincs semmi, ami megmozgat. Ez 16 évesen tragikus. Sajnálom,hogy nincs annyi önbecsülésed, hogy azt gondolhasd, hogy sikeres lehetsz valamiben. Sajnálom, hogy nem tartod elég fontosnak a tested annyira, hogy rendszeresen sportolj, sem az agyad annyira, hogy többet tanulj, mint egy kettes. És sajnálom, hogy itt van egy erős, egészséges fiatal férfi, és nem ér semmit, mert csak vegetál egyik napról a másikra, és azt is sajnálom, hogy így egyenes út vezet a híd alá. A legszomorúbb pedig, hogy minimális igyekezettel nagyon sokat tudnál javítani az iskolai eredményeiden és a személyes kapcsolataidon is, és remek ember lehetne belőled, akit mindenki tisztel és szeret, és akinek magasabb rendű céljai vannak, mint az, hogy az idős szülein élősködjön majd felnőtt férfiként is. Ha az sem vonz, hogy saját otthonod legyen, jó állásod, amivel el tudod magad tartani, és csajozhass és szórakozhass kedvedre a szabadidődben, akkor nem tudom, mi mozgathatna meg. Nem kell családot tervezni 16 évesen... senki sem teszi. De azért a lélegzésen túl is van élet! L28
2012. aug. 3. 09:22
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, jó hogy felismerted hogy mi a helyzet. Innen simán van még kiút. Bátyám is 16 évesen kezdett el tanulni igazán, és most, 10 évvel később ámulunk és bámulunk hogy milyen jó munkája van. Megtalálta ami érdekli és amiben jó. Keress valamit ami érdekel, akár sulin kívül is, de mindképp tanulj!!! Kezdd el. Próbálj olyanokkal barátkozni akik tanulósak, és elhagyni azokat akik csak rosszba visznek. A szüleiddel biztos jóba leszel ha látják hogy változol, nem fognak már haragudni. Tényleg csak akarni kell. Edzőterembe jársz? Lehetnél személyi edző. Számítógép zseni vagy? Azzal annyi mindent lehet kezdeni. Biztos van valami amit szeretsz.
2012. aug. 3. 14:08
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi akarok lenni mert úgy vagyok vele hogy majd lesz valahogy (vagy nem). Ha jó állást akarok akkor a fél életem tanulással menne el a másik fele meg melózással. Tudom hogy nem fognak eltartani és nem is akarok sokáig rajtuk lógni de biztos lehet valahonnan egy kis pénzt szerezni. Úszni, focizni és kosarazni szeretek de nem túl fontosak. Felőlem a katonaságot is vissza lehetne hozni, régebben katona akartam lenni de már nem nagyon. Nem akarom hogy mindenki szeressen de lehet hogy tényleg barátkoznom kéne másokkal is. De hogy?
2012. aug. 3. 14:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom mondani, hogy még most kezdj el változtatni, mert később sokkal nehezebb. Ezt onnan tudom, hogy én hozzád képest majdnem 15 évvel később kaptam észbe.
2012. aug. 3. 15:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá, legyél katona! Nem rossz az :)
2012. aug. 3. 15:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Eddig elég tipikusan viselkedtél,a dacos kamaszfiú aki haragban áll a világgal és élvezi ha kiboríthatja a környezetét. De az a helyzet,hogy ez nem visz előre,csak fölösleges energia és időpocsékolás.És lehet,hogy jól érzed magad tőle egy ideig ,de hosszútávon veszélyes játék,mert ha elüldözöl mindenkit a környezetedből rettentően magányos leszel. De mivel elgondolkoztál rajta,gondolom szeretnél változtatni. Először is kezdj el tanulni szerintem. Nem kell ,hogy már most legyen életcélod,de ne vedd el magadtól a LEHETŐSÉGET,hogy ha majd egyszer lesznek céljaid meg is tudd valósítani őket. Továbbra se kell,hogy érdekeljen mások véleménye és jónak se kell lenned. De azért gondolj a szüleidre,nekik sem lehet könnyű és biztosan nagyon szeretnek. Koncentrálj azokra a dolgokra amik érdekelnek és igen,próbálj meg nyitni a többi ember felé és barátokat szerezni! Ismerkedni temérdek helyen lehet. Sok szerencsét!

2012. aug. 4. 11:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek a problémáid abból adódnak, hogy rossz körökbe kerültél.Nem törődtek veled kellően a szüleid és a baráti köröd sem inspirál a jó célok felé.Mivel magadtól is rájöttél, hogy amit csinálsz, nem jó, így azt gondolom, nem benned van a hiba.Nem is lehetne azt elvárni, hogy erre egy gyerek magától hamarabb rájöjjön...

Nos, szerintem keress olyan barátokat, akik feljebb törekszenek és segítenének jó célokat találni és ezekben együtt működnének veled.Tegyél jó dolgokat, ennek legegyszerűbb módja, ha segítesz másoknak, akármilyen egyszerű dolgokban, ez örömöt és önbecsülést adhat és értelmet is a napjaidnak.Ezek kezdetnek jók és nem nehéz megvalósítani, a többi meg majd meglátod szépen kialakul magától.Fejlődni fogsz szellemileg, lelkileg.

Sok sikert!

2012. aug. 5. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!