Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan mondogatják néhányan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan mondogatják néhányan, hogy "szegény férjed, jól leterheled és kihasználod"?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves lányunk, ovis.

Havi 1x mind a kettőnknek van egy szabadnapja: ilyenkor azt csinálunk, amit akarunk. A másik pedig elmegy a gyerekkel csavarogni vagy játszóházba vagy nagyszülőkhöz, ilyesmi.

Az, hogy ő ezt teszi, természetes. De hogy nekem is van egy ilyen napom, azon sokan ledöbbennek. Hogy mit csinál ő a gyerekkel, mit esznek aznap, hogy bírom nélkülük, biztos utálja ezt a férjem csak nem meri megmondani, mekkora papucs stb.

Nektek is ez a véleményetek erről a helyzetről?

2013. dec. 10. 18:43
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

De lásd milyen jószívű vagyok, párat kattintottam a kedvedért:

[link]

[link]

2013. dec. 11. 13:47
 32/32 anonim ***** válasza:

Szerintem egy szóval se említettem olyat, hogy a nők milyen rosszul jártak, én csak leírtam mi az a patriarchális család, hogy lásd, nem én vagyok a kitalálója.

Az irodalmi példával nem érveltem, megválaszoltam a kérdésedet, miszerint hol szerepelt a patriarchizmus a tantervben. Nem beszéltem semmilyen szörnyű nőelnyomásról, atyaég :DD Az egész leírás a válasz volt a kérdésedre, csak te látsz bele valami férfigyűlölő propagandaszöveget.

Tényleg? A törvény az királyul le van írva, csakhogy a gyakorlatban nem alkalmazzák valami hatékonyan, csak mikor vér folyik. Jogilag büntetendő, most szigorították is, nagyon jó, és mennyivel nőtt a visszatartó ereje? De ha a rendőrséghez fordulsz ezügyben, még mindig nagy az esélye, hogy kb unottan ignorálnak. Ahhoz, hogy képet kapjunk,érdemes az érintettek tapasztalatait meghallgatni, nem elolvasni a róla szóló törvényt..

2013. dec. 11. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!