Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan beszélt így velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan beszélt így velem a férjem?

Figyelt kérdés
Van egy 15 hónapos fiunk. Már lefektettem, mi pedig kiültünk a konyhába filmet nézni. (Sajnos csak ilyenkor van időnk.) Ilyenkor bekapcsoljuk a bébiőrt. Viszont ma hibáztam és rosszul kapcsoltam be. Fokozatok vannak rajta és a szobában x fokozaton volt, a konyhaiban pedig y-on. A nagymamám szólt ki nekünk hogy sír a fiunk. Azonnal berohantam hozzá, kivettem, megnyugtattam. A férjem utánam jött és elkezdett kiabálni hogy ez miért történt. Kértem hogy hozzon be teát is, amikor kimegy. Visszajött üvöltve hogy mekkora idióta vagyok és a kezembe nyomta a jéghideg teát. Amikor mondtam hogy melegítsen rá egy kicsit akkor közölte hogy jó az neki. Tényleg borzasztó nagyot hibáztam de most fordult elő velem ilyen először. A férjem most lefeküdt aludni, a fiunkat pedig mellé tette. De most be sem merek menni a szobába mert iszonyú dühös rám...
2013. dec. 13. 22:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
84%
49-es,akkor Te ezek szerint a "sarkadra állást" választottad.Meséld el kérlek hogy sikerült jobb belátásra bírni!
2013. dec. 14. 15:53
 52/66 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjemnek voltak hasonló kirohanásai, de én az elsőnél már nem hagytam magam, hanem azonnal leüvöltöttem a haját.

Utána, "levegőnek" néztem, míg bocsánatot nem kért. A másik, ha ő is figyelmetlen volt és nála ütötte meg magát a baba, akkor én is leszóltam, hogy lám te is milyen béna vagy stb. Most már egyre ritkábban csapunk össze, mert rájött, hogy velem ő kerül alulra.

nem a 49-es vagyok..

2013. dec. 14. 16:11
 53/66 A kérdező kommentje:
Én abszolút nem vagyok ilyen heves vérmérsékletű, pedig bakizott ő is eleget... Egyszer elhagyta a babakocsinkat. Azon persze csak röhög. Én meg nem üvöltöm le a haját. De azt hiszem ezek után ezt fogom csinálni. Elegem van abból hogy ha én hibázok akkor úgy viselkedik mintha minimum embert öltem volna. De ha ő hibázik az milyen vicces. Azt hiszem megkóstoltatom vele a saját főztjét legközelebb... A szépen kéréssel nem érek el semmit nála.
2013. dec. 14. 16:21
 54/66 anonim ***** válasza:
100%

Akkor azért üvöltözik veled,mert csendes vagy. En is az voltam, és a férjem mellett, de csak vele üvöltözök, mert engem hibáztat, még akkor is , ha a munkája nincs rendben. En meg tudom, hogy melyik a fájópontja aztán megkapja a magáét.

Most már azt mondja akarja, hogy olyan legyek, mint voltam, mondtam aha persze elmult az a világ,n eked nem volt jó ugy, hát akkor hallgasd a kiabálásom és ne érezd magad rosszul. "Idióták a férfiak", maguk sem tudják, hogy mit akarnak. Sajnos én azt nem tehettem, hogy lelépek néhány napra, hogy észre vegye magát, de te ha teheted, tedd meg!

2013. dec. 14. 17:44
 55/66 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen párom, én viszont heves vérmérsékletű vagyok, ezért mi nagyon sokat veszekedtünk és napról napra csak egyre rosszabb lett. Minél többet húztuk az együttlétet, a kapcsolatot, annál több volt a balhé, ami tényleg addig tartott, ameddig valamelyikünk el nem vérzett. A kapcsolat végére minden tönkre ment, ki lettünk tiltva egymás házából a veszekedések miatt, a találkozók is elmaradtak szép lassan, végül a telefonbeszélgetések is. És vége lett. Ilyen az, amikor két nem papucs, akaratos ember találkozik. Szerintem az ilyen kapcsolat működésképtelen. Nem érdemes egy ilyen kapcsolatot túl sokáig húzni, ahol nem lehet normálisan megbeszélni a dolgokat, mert az egyik fél állandóan csak a másikra mutogat és így természetesen én is hibás leszek, mert lehúz az ő szintjére. Nekem igazából ebből lett elegem. Nem azért választok társat, hogy lehúzzon(!), ez szerintem nagyon durva, nem szabad ilyen emberrel együtt maradni. A helyedben mindenféleképpen válnék, mert ha valakinek ilyen a természete, az soha nem fog megváltozni, sőt, csak rosszabb lesz és ha ez nem elég, te is és a gyereked is boldogtalanok lesztek.
2013. dec. 14. 18:38
 56/66 anonim ***** válasza:

Alapból én is békés természetű vagyok, de ha kell kiállok magamért.

Az a baj, hogy ha hagyod, hogy a gyereked előtt alázzon, a gyereked is semmibe fog venni..

(52-es voltam)

2013. dec. 14. 19:56
 57/66 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. dec. 14. 19:58
 58/66 anonim ***** válasza:
Ha ezt hagyod, úgy fog felnőni a gyereked mint én: örökös szidalmazásban, rettegésben, jól elcseszed az életét.
2013. dec. 14. 20:03
 59/66 anonim ***** válasza:
100%
49-es vagyok. Én éveken tűrtem ezt a megaláztatást,ill. még ma is tűröm,ugyanis még együtt élünk. Nem szóltam neki vissza,mivel az nálunk is csak újabb veszekedést generált volna.Ma már tudom,hogy hiba volt.Ma már odaszólok neki én is ha kiabál, mivel teljesen kiégtem mellette.De a jelleme attól nem változott! Igaza van az előttem szólónak,h sem Te sem a gyermeked nem lesztek boldogok egy ilyen kapcsolatban!!Nálunk is szóvá tette már a gyermekem minek vagyok még vele. Gondolom nem akarsz Te is erre a sorsa jutni.Mostanában már a továbblépésen gondolkodom csak nem egyszerű, közös néven van nálunk is minden. De egy ilyen boldogtalan kapcsolatban toporogni sem élvezet!!
2013. dec. 14. 20:17
 60/66 anonim ***** válasza:

Én vagyok az, akinek az apja ilyen.

Nagyon hamar bepipul dolgokon, de nagyon szerethető, OKOS ember, szóval én nem bánom, hogy ő az apám akármilyen idióta is néha. Ezt csak arra írtam, hogy azt mondják tuti pokol lesz a gyereketek élete. Nem biztos az :)

DE! Anyukám esetét leírom. Ő megvárja, míg lenyugszik, leül hozzá a konyha asztalhoz, és részletesen elmondja mennyire megalázva érezte magát, és milyen rosszul esett neki, amikor így beszélt. Lényegében bűntudatot kelt.

A másik taktikája, hogy viccet csinál abból amin apa morog. Ilyenkor tudnak nevetni, de én tudom, hogy a szíve mélyén azért megsértette apa. Ezzel viszont azt érte el, hogy MINDENBEN anyának adunk igazat. És mondom is neki, hogyha gané. Meg kényszerítem, hogy kérjen bocsánatot. Illetve nála beválik a sírás mint érzelmi zsarolás "hiszen ő nem ezt akarta", csak azt hogy minden jól működjön.

Ha olyasmi ember mint az apám, akkor a bűntudatára tudtok hatni, esetleg a humorérzékére. Én szeretem apát, még ha komplikált is a természete! :) És anya is szereti.

2013. dec. 14. 21:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!