Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan beszélt így velem a férjem?
Az én férjemnek voltak hasonló kirohanásai, de én az elsőnél már nem hagytam magam, hanem azonnal leüvöltöttem a haját.
Utána, "levegőnek" néztem, míg bocsánatot nem kért. A másik, ha ő is figyelmetlen volt és nála ütötte meg magát a baba, akkor én is leszóltam, hogy lám te is milyen béna vagy stb. Most már egyre ritkábban csapunk össze, mert rájött, hogy velem ő kerül alulra.
nem a 49-es vagyok..
Akkor azért üvöltözik veled,mert csendes vagy. En is az voltam, és a férjem mellett, de csak vele üvöltözök, mert engem hibáztat, még akkor is , ha a munkája nincs rendben. En meg tudom, hogy melyik a fájópontja aztán megkapja a magáét.
Most már azt mondja akarja, hogy olyan legyek, mint voltam, mondtam aha persze elmult az a világ,n eked nem volt jó ugy, hát akkor hallgasd a kiabálásom és ne érezd magad rosszul. "Idióták a férfiak", maguk sem tudják, hogy mit akarnak. Sajnos én azt nem tehettem, hogy lelépek néhány napra, hogy észre vegye magát, de te ha teheted, tedd meg!
Alapból én is békés természetű vagyok, de ha kell kiállok magamért.
Az a baj, hogy ha hagyod, hogy a gyereked előtt alázzon, a gyereked is semmibe fog venni..
(52-es voltam)
Én vagyok az, akinek az apja ilyen.
Nagyon hamar bepipul dolgokon, de nagyon szerethető, OKOS ember, szóval én nem bánom, hogy ő az apám akármilyen idióta is néha. Ezt csak arra írtam, hogy azt mondják tuti pokol lesz a gyereketek élete. Nem biztos az :)
DE! Anyukám esetét leírom. Ő megvárja, míg lenyugszik, leül hozzá a konyha asztalhoz, és részletesen elmondja mennyire megalázva érezte magát, és milyen rosszul esett neki, amikor így beszélt. Lényegében bűntudatot kelt.
A másik taktikája, hogy viccet csinál abból amin apa morog. Ilyenkor tudnak nevetni, de én tudom, hogy a szíve mélyén azért megsértette apa. Ezzel viszont azt érte el, hogy MINDENBEN anyának adunk igazat. És mondom is neki, hogyha gané. Meg kényszerítem, hogy kérjen bocsánatot. Illetve nála beválik a sírás mint érzelmi zsarolás "hiszen ő nem ezt akarta", csak azt hogy minden jól működjön.
Ha olyasmi ember mint az apám, akkor a bűntudatára tudtok hatni, esetleg a humorérzékére. Én szeretem apát, még ha komplikált is a természete! :) És anya is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!