Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan beszélt így velem a férjem?
Ha csak egyszeri kirohanás volt, akkor majd úgyis bocsánatot kér és megbeszélitek...
2013. dec. 13. 22:10
Nem jogos, gondolom nem órákat sírt, ez pedig előfordul hogy rossz fokozaton van a bébiőr!!!
2013. dec. 13. 22:12
Most emiatt van ekkora balhé?
Nagyid szólt, hogy sír a bébi, bementél és kész.
Hibáztál, de előfordul! Most miért bunkózik?
Miért érdekli, ha jó a gyereknek a jéghideg tea?
(de vigyázz, mert jönnek az ősanyák, hogy miért nem a melleden lógva altatod a gyereket:))
Tényleg hibáztál, de ez mindenkivel megesik.
A férjed személyiségét nem ismerem, ha gyakran előfordul az ilyen jobb lenne vigyázni, de lehet, hogy csak megijedt, hogy baja eshetett volna a fiatoknak. Ez nem világ méretű probléma, de jobban figyelj oda :)
5/66 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen viselkedésileg. A múltkor elesett a betonon, amikor zártam a kaput. Az még durvább volt.. a gyereknek persze semmi baja nem lett, de én bent sírtam amikor ők már rég játszottak. Akkor is megkaptam hogy hogy lehetek ennyire béna balfsz és miért nem figyelek oda. A szókincse összes káromkodását megkaptam.
6/66 anonim válasza:
Jesszus...ilyenért kiakadni. Ne törődj vele, mindenki hibázhat, mert emberek vagyunk. Értem én hogy aggódik, de ha a nagymama szólt, nem hiszem, hogy olyan sokáig sírhatott. Nincs még gyerekem, nem vagyok járatos ilyen dolgokban, de tudtommal egy gyerek akkor sír ha fáradt, éhes vagy ilyesmi. Szóval ennyi idő alatt nem lett baja. Nem tudom, nálatok hogy van, de anyáéknál a gyerek etetése, lefektetése a nő feladata, nem szereti ha a férfi beleszól, főleg ilyenért. Miért ő tökéletes, vagy mi? Nyugodtan menj be, ilyenért ne legyen bűntudatod.
2013. dec. 13. 22:14
7/66 A kérdező kommentje:
Azért akadt ki ennyire mert lehet hogy már egy órája sírt a gyerek. (De azt a nagymamám hallotta volna) Kb egy órája altattam el. És tényleg mindig rám szól hogy figyeljek a bébiőrre. Bent ellenőriztem, de kint nem. :( Soha nem fordult még ilyen elő.
szerintem nem jogos...Velünk is volt már ilyen,sőt igazából rosszabb,mert mi nem otthon voltunk...a férjem reakciója az volt,h nyugtatott...majd azért higgadtan kérdezz rá,hogy ez mire volt jó...lehet belőle is csak a hirtelen stressz váltotta ki,és bocsánatot fog kérni.
2013. dec. 13. 22:17
És ennek szültél gyereket? Mert a szülés előtt is ilyen volt gondolom stílusilag. Ha neked jó hogy a földbe döngölnek szavakkal ráadásul ilyen szinten és akár a gyerek előtt is, akkor pedig ne kérdezz a jogosságról.
Én nem tűrném, pláne nem mennék hozzá és szülnék egy ilyen embernek.
Édes Istenem, és összedőlt a világ? Valószínűleg te egy ilyen áldozat típus vagy, a férjed áldozatként kezel, és nem is fog másként kezelni, mert tűröd és hagyod, eddig is hagytad ezt.
Kapcsolódó kérdések: