Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan beszélt így velem a férjem?
Figyelt kérdés
Van egy 15 hónapos fiunk. Már lefektettem, mi pedig kiültünk a konyhába filmet nézni. (Sajnos csak ilyenkor van időnk.) Ilyenkor bekapcsoljuk a bébiőrt. Viszont ma hibáztam és rosszul kapcsoltam be. Fokozatok vannak rajta és a szobában x fokozaton volt, a konyhaiban pedig y-on. A nagymamám szólt ki nekünk hogy sír a fiunk. Azonnal berohantam hozzá, kivettem, megnyugtattam. A férjem utánam jött és elkezdett kiabálni hogy ez miért történt. Kértem hogy hozzon be teát is, amikor kimegy. Visszajött üvöltve hogy mekkora idióta vagyok és a kezembe nyomta a jéghideg teát. Amikor mondtam hogy melegítsen rá egy kicsit akkor közölte hogy jó az neki. Tényleg borzasztó nagyot hibáztam de most fordult elő velem ilyen először. A férjem most lefeküdt aludni, a fiunkat pedig mellé tette. De most be sem merek menni a szobába mert iszonyú dühös rám...2013. dec. 13. 22:04
41/66 anonim válasza:
Én azt hittem, ez a bébiőr izé a bölcsőhalál ellen van, azt figyeli, lélegzik-e a gyerek. Egy sima sírásra én be se mennék, ha a gyerek amúgy meg van etetve, tisztába van téve, akkor mást úgyse tudok csinálni, azt meg ne szokja meg, hogy minden nyikkanásért babusgatva van.
42/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Teljesen igazatok van.. de nem tudhattam hogy fog viselkedni ha lesz gyerekünk. Egyébként még mindig idegbajos. Nem tudom miért kell ekkora ügyet csinálni ebből. Ma reggel a kisfiunk beverte a fejét a számítógép asztal sarkára. A férjem hirtelen felindulásból felemelt hangon rászólt hogy "hülye vagy?" Most viszont megmondtam hogy nem beszélhet így a gyerekkel. Azt kaptam válaszul hogy "haggyá már". Azt hiszem mi ma elmegyünk itthonról... ezt nem csinálhatja.
2013. dec. 14. 10:10
43/66 anonim válasza:
csak nem azt hitted, hogy majd ha gyerek lesz akkor megváltozik? Hiba!
Nem hiszem, hogy egy ilyen agresszív ember majd csak úgy engedi, hogy elvidd a gyereket!
44/66 anonim válasza:
Ennek nem gyerek kell, hanem gumiköpeny. Többet ne szülj neki, elég lesz ezt az egy gyereket helyrerakni lelkileg.
45/66 A kérdező kommentje:
Nem hittem hogy megváltozik mivel a gyerek előtt nem viselkedett így. Csak ha a gyerekről van szó, akkor bolondul így meg. Nem elköltözök, csak a mai napot nem töltöm itthon.
2013. dec. 14. 10:24
46/66 anonim válasza:
"Hagyjal mar"?
Itt sulyosabb bajok vannak.
Figyelj, nagyon hatarozottan kell fellepni ellene, mert ez csak durvabb lesz.
Ne hagyd magad, mert mgprobal megalazni minden letezo modon, aztan megtorsz.
47/66 anonim válasza:
De egyáltalán megkérdezted tõle, hogy valóban ez a problémája, hogy nem vetted észre, hogy sir a baba, vagy mégis mi az ami kihozza belõle ezt az indulatot?Nem lehet, hogy anyagi gondok vagy munkahelyi problémák vannak?
Mondd meg neki ma elmész, hogy egy kicsit pihenjen.
48/66 anonim válasza:
Ha van hova igenis költözz el! Vagy legalább is, keress menedéket pl 3 hónapra/fél évre, hogy érezze nem csak viccelsz és elmész 1-1 estére, aztán visszamész és minden mehet elölről... Nem! VÉGLEGESEN költözz! Az ilyen ember jobb, ha remete marad!
49/66 anonim válasza:
Az én párom ugyanilyen stílusú ember! Én is tűrtem eddig, de hidd el sose fog megváltozni!!Ha valami nem tetszik neki engem is elhord mindennek a gyerekek előtt! Ahogy múlnak az évek ezt majd te is egyre nehezebben fogod elviselni. Azt tudom tanácsolni Neked, hogy ne várjál túl sokáig. Vagy a sarkadra állsz és visszaszólsz neki vagy otthagyod. Más választás nincs!!Semmiképpen NE tűrd el és alázkodj meg!
50/66 A kérdező kommentje:
Utolsó: te mit csinálsz amikor a párodnak ilyen kirohanásai vannak?
2013. dec. 14. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!