Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan beszélt így velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan beszélt így velem a férjem?

Figyelt kérdés
Van egy 15 hónapos fiunk. Már lefektettem, mi pedig kiültünk a konyhába filmet nézni. (Sajnos csak ilyenkor van időnk.) Ilyenkor bekapcsoljuk a bébiőrt. Viszont ma hibáztam és rosszul kapcsoltam be. Fokozatok vannak rajta és a szobában x fokozaton volt, a konyhaiban pedig y-on. A nagymamám szólt ki nekünk hogy sír a fiunk. Azonnal berohantam hozzá, kivettem, megnyugtattam. A férjem utánam jött és elkezdett kiabálni hogy ez miért történt. Kértem hogy hozzon be teát is, amikor kimegy. Visszajött üvöltve hogy mekkora idióta vagyok és a kezembe nyomta a jéghideg teát. Amikor mondtam hogy melegítsen rá egy kicsit akkor közölte hogy jó az neki. Tényleg borzasztó nagyot hibáztam de most fordult elő velem ilyen először. A férjem most lefeküdt aludni, a fiunkat pedig mellé tette. De most be sem merek menni a szobába mert iszonyú dühös rám...
2013. dec. 13. 22:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
35%
Én azt hittem, ez a bébiőr izé a bölcsőhalál ellen van, azt figyeli, lélegzik-e a gyerek. Egy sima sírásra én be se mennék, ha a gyerek amúgy meg van etetve, tisztába van téve, akkor mást úgyse tudok csinálni, azt meg ne szokja meg, hogy minden nyikkanásért babusgatva van.
2013. dec. 14. 01:37
 42/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Teljesen igazatok van.. de nem tudhattam hogy fog viselkedni ha lesz gyerekünk. Egyébként még mindig idegbajos. Nem tudom miért kell ekkora ügyet csinálni ebből. Ma reggel a kisfiunk beverte a fejét a számítógép asztal sarkára. A férjem hirtelen felindulásból felemelt hangon rászólt hogy "hülye vagy?" Most viszont megmondtam hogy nem beszélhet így a gyerekkel. Azt kaptam válaszul hogy "haggyá már". Azt hiszem mi ma elmegyünk itthonról... ezt nem csinálhatja.
2013. dec. 14. 10:10
 43/66 anonim ***** válasza:
84%

csak nem azt hitted, hogy majd ha gyerek lesz akkor megváltozik? Hiba!

Nem hiszem, hogy egy ilyen agresszív ember majd csak úgy engedi, hogy elvidd a gyereket!

2013. dec. 14. 10:12
 44/66 anonim ***** válasza:
100%
Ennek nem gyerek kell, hanem gumiköpeny. Többet ne szülj neki, elég lesz ezt az egy gyereket helyrerakni lelkileg.
2013. dec. 14. 10:21
 45/66 A kérdező kommentje:
Nem hittem hogy megváltozik mivel a gyerek előtt nem viselkedett így. Csak ha a gyerekről van szó, akkor bolondul így meg. Nem elköltözök, csak a mai napot nem töltöm itthon.
2013. dec. 14. 10:24
 46/66 anonim ***** válasza:
100%

"Hagyjal mar"?

Itt sulyosabb bajok vannak.

Figyelj, nagyon hatarozottan kell fellepni ellene, mert ez csak durvabb lesz.

Ne hagyd magad, mert mgprobal megalazni minden letezo modon, aztan megtorsz.

2013. dec. 14. 10:54
 47/66 anonim ***** válasza:
28%

De egyáltalán megkérdezted tõle, hogy valóban ez a problémája, hogy nem vetted észre, hogy sir a baba, vagy mégis mi az ami kihozza belõle ezt az indulatot?Nem lehet, hogy anyagi gondok vagy munkahelyi problémák vannak?

Mondd meg neki ma elmész, hogy egy kicsit pihenjen.

2013. dec. 14. 12:01
 48/66 anonim ***** válasza:
100%
Ha van hova igenis költözz el! Vagy legalább is, keress menedéket pl 3 hónapra/fél évre, hogy érezze nem csak viccelsz és elmész 1-1 estére, aztán visszamész és minden mehet elölről... Nem! VÉGLEGESEN költözz! Az ilyen ember jobb, ha remete marad!
2013. dec. 14. 12:26
 49/66 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom ugyanilyen stílusú ember! Én is tűrtem eddig, de hidd el sose fog megváltozni!!Ha valami nem tetszik neki engem is elhord mindennek a gyerekek előtt! Ahogy múlnak az évek ezt majd te is egyre nehezebben fogod elviselni. Azt tudom tanácsolni Neked, hogy ne várjál túl sokáig. Vagy a sarkadra állsz és visszaszólsz neki vagy otthagyod. Más választás nincs!!Semmiképpen NE tűrd el és alázkodj meg!
2013. dec. 14. 15:26
 50/66 A kérdező kommentje:
Utolsó: te mit csinálsz amikor a párodnak ilyen kirohanásai vannak?
2013. dec. 14. 15:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!