Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan beszélt így velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan beszélt így velem a férjem?

Figyelt kérdés
Van egy 15 hónapos fiunk. Már lefektettem, mi pedig kiültünk a konyhába filmet nézni. (Sajnos csak ilyenkor van időnk.) Ilyenkor bekapcsoljuk a bébiőrt. Viszont ma hibáztam és rosszul kapcsoltam be. Fokozatok vannak rajta és a szobában x fokozaton volt, a konyhaiban pedig y-on. A nagymamám szólt ki nekünk hogy sír a fiunk. Azonnal berohantam hozzá, kivettem, megnyugtattam. A férjem utánam jött és elkezdett kiabálni hogy ez miért történt. Kértem hogy hozzon be teát is, amikor kimegy. Visszajött üvöltve hogy mekkora idióta vagyok és a kezembe nyomta a jéghideg teát. Amikor mondtam hogy melegítsen rá egy kicsit akkor közölte hogy jó az neki. Tényleg borzasztó nagyot hibáztam de most fordult elő velem ilyen először. A férjem most lefeküdt aludni, a fiunkat pedig mellé tette. De most be sem merek menni a szobába mert iszonyú dühös rám...
2013. dec. 13. 22:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
65%

Mennyi idősek vagytok?

Ne vedd úgy a szívedre.

A férjed meglehetősen indulatos ember.

Valószínűleg vezetés közben is ordít,mint a sakál.

Igazam van?

Nem a te hibád.

Nem történt semmi probléma.

2013. dec. 13. 23:11
 32/66 anonim ***** válasza:
95%

Nekem már volt ilyen párom, elég is volt belőle. Nekem volt olyan, hogy azért kaptam ki, mert nem jött a villamos és fázott.

Válj el...

2013. dec. 13. 23:14
 33/66 anonim ***** válasza:
94%

Nekem már volt ilyen párom, elég is volt belőle. Nekem volt olyan, hogy azért kaptam ki, mert nem jött a villamos és fázott.

Válj el...én tuti nem bírnám ki egy ilyen emberrel.

2013. dec. 13. 23:14
 34/66 anonim ***** válasza:
100%

Birom az ilyen idegbeteg embereket, akik azt gondolják, bármilyen apró hibáért felléphetnek a nekik tetsző agresszivitással, csak mert igazuk van. Fordított esetben persze nem viselik el a támadást, és igyekszenek ferdíteni a valóságot, vagy visszatámadnak. Arrogáns személyiségtípusnak hívják ezt, nehéz vele együtt élni, ha engem kérdezel nem is érdemes.

31F

2013. dec. 13. 23:17
 35/66 anonim ***** válasza:
51%

Nos, engem nagyon lepontoztatok. Köszönöm.

Máshol írom az ellenkezőjét, az is lepontozás.

Te ismered a férjed, ha te főállású anyuka vagy jelenleg, akkor neked kell erre figyelni elsősorban.

AMi nekem nagyon tetszik, a 22-es válaszod!

A férjed egy agresszív alak.

Mi az, hogy be sem mersz menni?

Könnyű osztani az észt, hogy váljatok el, mert a férjed egy barom, de akkor is ez van.

A legtöbb nő képes azért férjhez menni és szülni, mert valaki akarja, mert ha nme így tesz, akkor vénlány lesz, és így tovább...

Kit érdekel.

Én nem mentem férjhez, és nem is tervezem, mert az ilyen sztorik leriasztanak. Inkább egyedül, barátok közt.

2013. dec. 13. 23:25
 36/66 anonim ***** válasza:
95%
Ba.szki, én is felnőttem bébiőr nélkül, pedig nem vagyok egy vénség, 20 éves vagyok, legfiatalabb tesóm 13 és nálunk sosem volt ilyen bébiőr hü.lyeség, most meg mindenhol ez megy.
2013. dec. 13. 23:31
 37/66 anonim ***** válasza:
100%

Mit reagálna, ha azt mondanád neki, hogy most pedig befogja a büdös nagy pofáját? Mert ha félsz ezt mondani (mert félsz, hogy bánt) akkor már rég nagyon rossz a kapcsolat. A lényeg, hogy ha nem félsz tőle, de nem is akarsz elnyomásban élni, és azt se akarod, hogy szétmenjetek, akkor felkell vedd a kesztyűt.

Kitessékeled a szobából, és te is megmondod neki a magadét.

Apám is ilyen, szeretem, de néha az őrületbe kerget. Ahogy öregszik egyre rosszabb. Múltkor kilöttyent 2 csepp tej, erre elkezdett velem kiabálni, hogy hogy lehetek ekkora balfsz, meg szerencsétlen én meg leordítottam a fejét válaszul, hogy "Mondd már meg legyél olyan kedves, tragédia történt? Visszafordíthatatlan bődületes hibát ejtettem?"

Kínjában azt mondta, hogy igen visszafordíthatatlan. De akkor már neki is leesett, hogy hülyeséget beszél. Ne hagyd magad.

ÉS SOSE A GYEREK ELŐTT!

2013. dec. 13. 23:40
 38/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy ha mindig ilyen volt akkor miért szültél neki egyeltalán gyereket.
2013. dec. 13. 23:57
 39/66 anonim ***** válasza:
97%

"Szerintem ez egy alap tulajdonsága amin nem fog tudni változtatni akárhogy is szeretném."

Na ebben teljesen igazad van. Ezért hagyd ott.. Az, hogy vedd fel a kesztyűt jó tanács ilyen szülő ellen, de ha nem muszáj, nem kell ilyen ember közelében lenni. Csak hát a szülőket nem mi választjuk meg, a párunkat viszont igen. Ha vele maradsz és bekeményítesz, vissza kiabálsz abból annyit látna a gyerek, hogy anyu meg apu állandóan kiabál, vagy ha nem is hallja, érzi, hogy valami nagyon nincs rendben. Ha meg hagyod magad abból azt látná, hogy anyuval bármit meg lehet csinálni, nem tudna rád felnézni. És később a gyerekkel is így fog beszélni, mert nem veled van baja, hanem magával, csak ezt a nála gyengébbeken vezeti le, akikkel megteheti.

2013. dec. 14. 00:00
 40/66 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy lenne jogos? Egy gyerek mellett gondolom így is ezerfelé vannak a gondolataid, persze hogy megesik, hogy elnyomsz egy gombot. Viszont az, hogy a férjed egy 15 hós síró gyerek előtt káromkodva ordít, na az a legkevésbé sem normális. Mit fog tanulni az a gyerek ha így nő fel? És te meddig fogod ezt bírni?
2013. dec. 14. 00:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!