Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan aggódom?
El ám.
És nem azért, mert esetleg ő szebb, fiatalabb, csinosabb, okosabb, stb., hanem azért, mert életvidám. És a férjednek most pont erre van szüksége.
De ezt te is megadhatod neki! Kapd össze magad, legyél olyan, mint 22 éve. Legyél az, akibe beleszeretett.
Szerintem jogosan aggódsz :/
Van egy nő az életében, akivel jelenleg csak a problémákat látja és az ezek megoldásához szükséges rengeteg munkát...és ott egy másik nő, akivel minden könnyebb, csak pozitív élménye van vele.
Beszélgessetek sokat, próbálj meg pozitív lenni, hülyéskedjetek, szervezzetek közös programokat!
Én aggódnék a helyedben, és megpróbálnám összeszedni magam, kicsit változtatni az életszemléletemen. Mindenképpen próbálkoznék, mert nem tudnám elviselni, hogy meg sem próbáltam menteni a menthetőt. Mert igen is, rajtad is múlik, ahogyan a férjeden is!
Szeritem el,
Mivel a férjed éppen sebezhető állapotában van, inkább a lányon múlik, hogy fog- e problémát pkozni.
Ha ő nem vonzódik a férjedhez, akkor segíteni fog. Mert neki erre van szüksége.
Igazából az lenne a jó, ha te is mindenben tudnad támogatni, és nem csak a lánnyal beszélné meg a tapasztalatait.
Nyiss felé, mondd el, hogy te is kíváncsi vagy, mert neked is szükséged van az ő tapasztalataira, mármint a férjedére...
Hátha...
A csoportban mindig van, aki meghatározza, hogy a gyógyulóknak milyen kapcsolatokat szabad építeni.
Ott nincsen egy mentora a férjednek, aki kalauzolná ezen a téren?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!