Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan aggódom?

Figyelt kérdés
A férjemmel 22 év után egy nagy házassági krízisben vagyunk,vagyis éppen kifelé tartunk. Jártunk mindenhová, párterápia, egyéni most is tart.Ő most jár egy önismereti csoportba jár, ahol találkozott egy lánnyal, aki nagy hatással van rá, az életvidámsága miatt. Rendszeresen leveleznek, és többször együtt ebédeltek, hogy megbeszéljék a tapasztalataikat. Szerintetek elviheti ez rossz irányba az éppen gyógyuló kapcsolatunkat?
2013. nov. 13. 07:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát. .. eleve rossz passzban van, én aggódnék.
2013. nov. 13. 07:35
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

El ám.

És nem azért, mert esetleg ő szebb, fiatalabb, csinosabb, okosabb, stb., hanem azért, mert életvidám. És a férjednek most pont erre van szüksége.

De ezt te is megadhatod neki! Kapd össze magad, legyél olyan, mint 22 éve. Legyél az, akibe beleszeretett.

2013. nov. 13. 07:36
 3/19 anonim ***** válasza:

Szerintem jogosan aggódsz :/

Van egy nő az életében, akivel jelenleg csak a problémákat látja és az ezek megoldásához szükséges rengeteg munkát...és ott egy másik nő, akivel minden könnyebb, csak pozitív élménye van vele.

2013. nov. 13. 07:37
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van, de mit tehetek? Versenyezni nem tudok és nem is akarok, megpróbálok pozitív lenni, de néha kevés az energiám. Megjátszani nem tudom magam.
2013. nov. 13. 07:41
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgessetek sokat, próbálj meg pozitív lenni, hülyéskedjetek, szervezzetek közös programokat!

Én aggódnék a helyedben, és megpróbálnám összeszedni magam, kicsit változtatni az életszemléletemen. Mindenképpen próbálkoznék, mert nem tudnám elviselni, hogy meg sem próbáltam menteni a menthetőt. Mert igen is, rajtad is múlik, ahogyan a férjeden is!

2013. nov. 13. 07:44
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Szeritem el,

Mivel a férjed éppen sebezhető állapotában van, inkább a lányon múlik, hogy fog- e problémát pkozni.

Ha ő nem vonzódik a férjedhez, akkor segíteni fog. Mert neki erre van szüksége.

Igazából az lenne a jó, ha te is mindenben tudnad támogatni, és nem csak a lánnyal beszélné meg a tapasztalatait.

Nyiss felé, mondd el, hogy te is kíváncsi vagy, mert neked is szükséged van az ő tapasztalataira, mármint a férjedére...

Hátha...

2013. nov. 13. 07:57
 7/19 A kérdező kommentje:
Velem is megbeszéli, a lányról is tőle tudok. Mostanában sokszor szervezünk kettesben programot, nagyokat beszélgetünk, csak én nagyon bizonytalan vagyok. Ezen dolgozom a terápián is. Nem szeretném őt kontrollálni, de mégis ezt teszem. nem mondom, hogy nem vagyok hibás, amiért megromlott a kapcsolatunk, 50% felelősség az enyém. De rájöttem, szeretem a férjem, nem szeretném elveszíteni.
2013. nov. 13. 08:02
 8/19 anonim ***** válasza:
Sztem bízz benne.Hagyd hagy beszélgessen azzal a lánnyal,nekem is volt nagyon bizalmas férfi barátom,egymást segítettük a bajban,de eszembe nem jutott úgy gondolni rá mint FÉRFI.Csodáltam,az okosságát,a pozitív gondolkodását,a jártasságát nagyon sok dologban,mindig a szívem csücske marad,de csak barátként .
2013. nov. 13. 08:44
 9/19 anonim ***** válasza:
Esetleg vegyél te is részt a beszélgetéseiken. Akkor jobban tudod, hogy Te min változtass. Bííz magadban és a férjedben is.
2013. nov. 13. 09:14
 10/19 anonim ***** válasza:

A csoportban mindig van, aki meghatározza, hogy a gyógyulóknak milyen kapcsolatokat szabad építeni.

Ott nincsen egy mentora a férjednek, aki kalauzolná ezen a téren?

2013. nov. 13. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!