Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan aggódom?

Figyelt kérdés
A férjemmel 22 év után egy nagy házassági krízisben vagyunk,vagyis éppen kifelé tartunk. Jártunk mindenhová, párterápia, egyéni most is tart.Ő most jár egy önismereti csoportba jár, ahol találkozott egy lánnyal, aki nagy hatással van rá, az életvidámsága miatt. Rendszeresen leveleznek, és többször együtt ebédeltek, hogy megbeszéljék a tapasztalataikat. Szerintetek elviheti ez rossz irányba az éppen gyógyuló kapcsolatunkat?
2013. nov. 13. 07:29
1 2
 11/19 anonim válasza:
Üdv! Teljesen érthető az aggodalmad. Mindenképpen beszéld meg ezt vele, hogy te harcolsz a kapcsolatotokért és mindent beleadsz, hogy együtt maradjatok mert ő neked a mindened. Biztos eltudod mondani mit érzel iránta és nagyon de nagyon jót tenne ha kicsit elpityeregnéd magad, hogy lássa mennyire szereted. De mindezek előtt a beszélgetésetek kezdetén a nőt hozd fel és úgy menj bele ebbe a pityergésbe. Látni fogja és érezni amit te érzel. A lényeg hogy ha nem is látod egyből a változást ne ijedj meg. Mert nehéz lepattintani egy ilyen nőt magunkról. Ne próbáld meg féltékennyé tenni mert elképzelhető hogy az egekbe szökik a féltékenységi paranoiája és olyan dolgokat kreál az agyában amik nem igazak és megtörténik a baj. Legyél türelmes, kitartó, érzelem kimutató, kedves, odafigyelő. Te egy erős nő vagy! Bármi is lesz te nyersz! Én sem adnám fel, minden lehetőt megtennék. Nagyon erős vagy! Becsüld meg ezt a képességedet. Talpra tudsz állni bármiből!
2013. nov. 14. 23:19
 12/19 anonim ***** válasza:

én a lányban jobban bíznék, hogy nem kell neki a hozzá képest "öreg" férjem, mint a férjemben.

ahogy eddigi életem során is mindig a vetélytársat figyeltem, nem a párom. a férfiak hajlamosak mindig a könnyebbik utat választani, vége és kész, a problémák megoldása helyett.

de arra is ügyeltem mindig, hogy a lány ne lásson bennem féltékenyt,mert ha nem is kell neki a férfi ösztönösen is el kezd "harcolni".

szóval szerintem a lánytól függ jogosan aggódsz e. mert én a férfiakban nem bízom. és nem is akarok kiszolgáltatva lenni egy bizalomnak.

2013. nov. 15. 07:23
 13/19 anonim ***** válasza:
hahha milyen kis naivak vagytok, meg fogja reszelni amint tudja a kis húszéves meg hagyni fogja.:)
2013. nov. 15. 09:17
 14/19 A kérdező kommentje:
A "lány" 39 éves. Nem gondolom, hogy ennek jelentősége lenne, és azt sem, hogy ez most a szexről szólna.
2013. nov. 15. 12:10
 15/19 anonim ***** válasza:

hát azért a férfiak "érdekesek" pl tudjuk ugye vannak bárok. csakhogy olyan is rengeteg, ahol szex nincs. szóval jóformán csak kellemeset beszélgetni járnak oda a vendégek. és privát tánc sem kell, semmi, csak a duma és fizeti az italt egyfolytában.

ugyanez megy a való életben is, szóval amikor pl egy eladóval bájcsevegnek, meg hasonlók. egy pasi soha nem csak arról beszél, amiről beszél.

egy pasinak sokszor az is jó, ha csak izgatva van a fantáziája és más semmi.

de ez is egyfajta hozzáállás. elnézni és várni mi sül ki az egészből és reménykedni a legjobbakban.

legalább az idegek meg vannak kímélve.

2013. nov. 15. 12:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem bízz a férjedben. Nem véletlen, hogy 22 éve együtt vagytok. Ha jártok, jártatok párterápiára, azt jelenti, hogy ő is akarja, hogy rendbe jöjjön kettőtök dolga. Ne rontsd el most a féltékenységeddel. Mert az csak negatív irányba terelheti a dolgokat. Míg ha azt látja, hogy felszabadult vagy és vidám, és bízol benne, az neki is erőt ad és nem elüldözi. Míg ha a féltékenységet választod és ki is mutatod, akkor nem lesz neki jó hazajönni hozzád, plusz úgy gondolhatja, ha úgyis féltékeny vagy legalább legyen igazad. Szóval ez semmiképp nem jó út. 39/nő
2013. nov. 15. 12:28
 17/19 A kérdező kommentje:
Ma lebukott, telefonon keresték, és én meghallottam, hogy beszélnek. Valahogy túl bizalmas volt munkahelyi beszélgetésnek, először azt hittem, a húgával beszél. Megkérdeztem, ki az, és hazudott. Megnéztem a telefonját, a nő volt az. Nem bírtam ki, persze rögtön észrevette rajtam, hogy nem stimmel valami,és elmondtam neki. Bocsánatot kértem, hogy a telefonját megnéztem, de megkérdeztem, miért hazudott, azt mondta, egyszerűbbnek látta így. azt mondta, nem vonzódik hozzá, nincs köztük semmi. Nagyon el vagyok keseredve.
2013. nov. 15. 22:21
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
tiltsd el tőle, s legyél egy hárpia. rövid úton minden gond megszűnik.
2013. nov. 30. 23:04
 19/19 anonim ***** válasza:

jah,ez tuti recept a váláshoz.

Túl naív vagy, már rég megvolt neki.

2013. dec. 2. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!