Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Üdv! Teljesen érthető az aggodalmad. Mindenképpen beszéld meg ezt vele, hogy te harcolsz a kapcsolatotokért és mindent beleadsz, hogy együtt maradjatok mert ő neked a mindened. Biztos eltudod mondani mit érzel iránta és nagyon de nagyon jót tenne ha kicsit elpityeregnéd magad, hogy lássa mennyire szereted. De mindezek előtt a beszélgetésetek kezdetén a nőt hozd fel és úgy menj bele ebbe a pityergésbe. Látni fogja és érezni amit te érzel. A lényeg hogy ha nem is látod egyből a változást ne ijedj meg. Mert nehéz lepattintani egy ilyen nőt magunkról. Ne próbáld meg féltékennyé tenni mert elképzelhető hogy az egekbe szökik a féltékenységi paranoiája és olyan dolgokat kreál az agyában amik nem igazak és megtörténik a baj. Legyél türelmes, kitartó, érzelem kimutató, kedves, odafigyelő. Te egy erős nő vagy! Bármi is lesz te nyersz! Én sem adnám fel, minden lehetőt megtennék. Nagyon erős vagy! Becsüld meg ezt a képességedet. Talpra tudsz állni bármiből!
2013. nov. 14. 23:19
én a lányban jobban bíznék, hogy nem kell neki a hozzá képest "öreg" férjem, mint a férjemben.
ahogy eddigi életem során is mindig a vetélytársat figyeltem, nem a párom. a férfiak hajlamosak mindig a könnyebbik utat választani, vége és kész, a problémák megoldása helyett.
de arra is ügyeltem mindig, hogy a lány ne lásson bennem féltékenyt,mert ha nem is kell neki a férfi ösztönösen is el kezd "harcolni".
szóval szerintem a lánytól függ jogosan aggódsz e. mert én a férfiakban nem bízom. és nem is akarok kiszolgáltatva lenni egy bizalomnak.
2013. nov. 15. 07:23
hahha milyen kis naivak vagytok, meg fogja reszelni amint tudja a kis húszéves meg hagyni fogja.:)
2013. nov. 15. 09:17
14/19 A kérdező kommentje:
A "lány" 39 éves. Nem gondolom, hogy ennek jelentősége lenne, és azt sem, hogy ez most a szexről szólna.
hát azért a férfiak "érdekesek" pl tudjuk ugye vannak bárok. csakhogy olyan is rengeteg, ahol szex nincs. szóval jóformán csak kellemeset beszélgetni járnak oda a vendégek. és privát tánc sem kell, semmi, csak a duma és fizeti az italt egyfolytában.
ugyanez megy a való életben is, szóval amikor pl egy eladóval bájcsevegnek, meg hasonlók. egy pasi soha nem csak arról beszél, amiről beszél.
egy pasinak sokszor az is jó, ha csak izgatva van a fantáziája és más semmi.
de ez is egyfajta hozzáállás. elnézni és várni mi sül ki az egészből és reménykedni a legjobbakban.
legalább az idegek meg vannak kímélve.
2013. nov. 15. 12:26
Szerintem bízz a férjedben. Nem véletlen, hogy 22 éve együtt vagytok. Ha jártok, jártatok párterápiára, azt jelenti, hogy ő is akarja, hogy rendbe jöjjön kettőtök dolga. Ne rontsd el most a féltékenységeddel. Mert az csak negatív irányba terelheti a dolgokat. Míg ha azt látja, hogy felszabadult vagy és vidám, és bízol benne, az neki is erőt ad és nem elüldözi. Míg ha a féltékenységet választod és ki is mutatod, akkor nem lesz neki jó hazajönni hozzád, plusz úgy gondolhatja, ha úgyis féltékeny vagy legalább legyen igazad. Szóval ez semmiképp nem jó út. 39/nő
2013. nov. 15. 12:28
17/19 A kérdező kommentje:
Ma lebukott, telefonon keresték, és én meghallottam, hogy beszélnek. Valahogy túl bizalmas volt munkahelyi beszélgetésnek, először azt hittem, a húgával beszél. Megkérdeztem, ki az, és hazudott. Megnéztem a telefonját, a nő volt az. Nem bírtam ki, persze rögtön észrevette rajtam, hogy nem stimmel valami,és elmondtam neki. Bocsánatot kértem, hogy a telefonját megnéztem, de megkérdeztem, miért hazudott, azt mondta, egyszerűbbnek látta így. azt mondta, nem vonzódik hozzá, nincs köztük semmi. Nagyon el vagyok keseredve.
tiltsd el tőle, s legyél egy hárpia. rövid úton minden gond megszűnik.
2013. nov. 30. 23:04
jah,ez tuti recept a váláshoz.
Túl naív vagy, már rég megvolt neki.
2013. dec. 2. 10:38
Kapcsolódó kérdések: