Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan beszélt így velem a férjem?
Figyelt kérdés
Van egy 15 hónapos fiunk. Már lefektettem, mi pedig kiültünk a konyhába filmet nézni. (Sajnos csak ilyenkor van időnk.) Ilyenkor bekapcsoljuk a bébiőrt. Viszont ma hibáztam és rosszul kapcsoltam be. Fokozatok vannak rajta és a szobában x fokozaton volt, a konyhaiban pedig y-on. A nagymamám szólt ki nekünk hogy sír a fiunk. Azonnal berohantam hozzá, kivettem, megnyugtattam. A férjem utánam jött és elkezdett kiabálni hogy ez miért történt. Kértem hogy hozzon be teát is, amikor kimegy. Visszajött üvöltve hogy mekkora idióta vagyok és a kezembe nyomta a jéghideg teát. Amikor mondtam hogy melegítsen rá egy kicsit akkor közölte hogy jó az neki. Tényleg borzasztó nagyot hibáztam de most fordult elő velem ilyen először. A férjem most lefeküdt aludni, a fiunkat pedig mellé tette. De most be sem merek menni a szobába mert iszonyú dühös rám...2013. dec. 13. 22:04
11/66 anonim válasza:
Élmény lehet a férjeddel beszélgetni, szép nagy választékos szókincse lehet.
12/66 anonim válasza:
Ha kettőtök közötti munkamegosztásnak a része, hogy ez a te feladatod, akkor megértem. AKár pozitív is lehet, hogy ennyire aggódik.
De figyelj, mert ez rejtett agresszió jele is lehet.
13/66 Jégtánc válasza:
A férjed egy elég hogyismondjam izé egyéniség. Nem akartam csúnyát mondani. Abban az egyben hibáztál/ hibázol hogy te még ezt el is tűrőd.....Lelki terrorban profi lehet az embered....
14/66 anonim válasza:
Figyelj minden ember más vérmérékletű, most az, hogy jogos volt-e vagy sem, ki tudja...
15/66 anonim válasza:
ja,közben olvastam a hozzászólásaidat...én azért felhomályosítanám,h nem csak anyja van annak a gyereknek,hanem ezek a dolgok ugyanúgy az apa felelősségei is...
16/66 anonim válasza:
a ferjed tulreagalta a dolgot, senki nem tokeletes, raadasul nem is tortent baj. en mar majdnem negyven eves vagyok, amikor en voltam csecsemo es meg vagy egy millio ember ebben az orszagban akkor meg nem voltak ilyen szerkezetek, de valahogy sikerult felnonunk. szerintem o volt bunko a " jo az neki" beszolassal.
17/66 anonim válasza:
Jo par generacio felnott "bebior" nelkul es semmi bajuk nem lett...
A ferjed egy taplo. Ha igy folytatja, el fogod vesziteni az osszes onbizalmadat. N hagyd, h a foldbe tiporjon. Egyebkent neki is ugyanannyi megnezni, ellenorizni, vagy ez is vmi kobe vesett szabaly, h csak neked lehet?
19/66 anonim válasza:
17-es vagyok, most latom, h sikerult ket valaszolot is ismetelnem, bocsi.
20/66 anonim válasza:
A férjed idegbeteg!Abszolut nem jogos,nem kéne hagynod hogy így viselkedjen veled föleg ha nagyobb lesz a gyerek gondolj bele szeretnéd ha ilyen példàt làtna?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!