Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség 'apának' szólítja a férjét?
Kérdező biztosan nem pszichiáter. Látnok. Tudja, hogy milyen volt a gyerekkorom.
Elárulom, előttem se volt tökéletes házasság mintaként. Azért lehetett mert apámnak szakálla volt, és a szakáll az olyan mogorva dolog, nem?
"A hozzászóló a pszicho-s tanulmányokkal: várom a bizonyítékokat róla, egyébként nem hiszem el."
Vegyél a kezedbe egy Salamon vagy egy Piaget könyvet és megkapod a bizonyítékodat, de az előző hozzászólásomban ezt már írtam.
Vagy esetleg vigyem el hozzád és olvassam fel neked?!
Nagy az Isten állatkertje...
Ez nagyon gáz,hogy pszichológiáról beszélsz és nem tudod ELFOGADNI a saját szülő Anyádat olyannak amilyen és nem tudod TISZTELNI az Ő döntését,mégpedig,hogy milyen Életet választott Önmagának.
Arról is megvan a véleményem,hogy szerinted csak az a "normális gondolkodású" vagy nem is tudom hogy írtad,aki Veled egyet ért.Meg kéne értened,hogy az Emberek különböznek és Mindenki más és más és nem utolsó sorban ezt tiszteletben tartani és elfogadni. Nem hiába írtam ezt a két szót nagy betűvel az elején.Nagyon fontos lenne,hogy ezeket még megtanuld a hátralévő Életedben.
Ez az Anyázás - Apázás egy házasságban pedig véleményem szerint nem minden esetben a Gyerekeknek szól. Tehát egyrészt hiába lovagolsz azon,hogy még felnőtt korotokban is így szólította,mert nem biztos,hogy Miattatok tette.:) Egyszerűen Neki ez állt a szájára,így esett jól értsd meg.Én ha a Páromat így szólítanám,már lehet,hogy a terhesség alatt is elkezdeném.Tehát ha ezt egy jó becenévnek tartanám,simán.Nem azért,hogy a Gyerekek így tanulják meg.Ez egy egymás közti szerződés kódszavai is lehetnek szerelmesek közt,ha érted,hogy mire gondolok.Nem kapcsolatgyilkosság ez hidd el.Nálad lehet,hogy igen (valamiért),de másnál nem mert más emberek mások...stb.:)
Remélem segítettem.
"Az egy más világ volt. Szocializmus volt. Biztosra veheted hogy ez nem azt jelentette hogy mindenki hű de boldog volt a házasságában"
Hát igen.
Vagy így ment a boldog együttlét este, a gyerekek elalvása után: előjáték:
Gríísa, beléptem a komszomolba!
vagy így:
Apus, beléptem a komszomolba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!