Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleség 'apának' szólítja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleség 'apának' szólítja a férjét?

Figyelt kérdés
Anyukám mikor apumat szólította, a legtöbbször azt mondta'apa'. És a telefonjában is így szerepelt. Pár éve már elváltak. Én sohasem tudnám elképzelni, hogy így szólítsam a páromat. Szerintetek Csernus doktor miképpen szedne ízekre egy ilyen feleséget, mint anyum volt? Fiatal házasság,3 gyerek, 25 évig csakis háztartás és gyereknevelés.

2013. jún. 2. 17:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/121 A kérdező kommentje:
Nem csodálkozom hogy egy-két ember nem érti miről beszélek. Van különbség az 1960 és azután született emberek házassága és az azelőtti generáció között is. De már inkább bele sem megyek, mert gazdasági és gazdaságpszichológiai szempontból sem hiszem hogy meg tudnátok érteni miről beszélek. Tisztelet a kivételnek.
2013. jún. 2. 17:57
 32/121 A kérdező kommentje:
És én sem tudnám megkívánni a férjem ha anyának szólítana. Ha meg nincs szex, akkor nincs jó házasság, max. együttélés és megalkuvás. És most a 30-as, 40-es korosztályról beszélek, nem a 60-70esről. Nagy különbség!
2013. jún. 2. 18:00
 33/121 tetro ***** válasza:
85%

Magyarázd már el, hogy a francba sikerült idejutnod, egy nyamvadt becenévből, mert lassan tényleg elhiszem, hogy megdugnék egy malacot.

"már inkább bele sem megyek, mert gazdasági és gazdaságpszichológiai szempontból sem hiszem hogy meg tudnátok érteni miről beszélek. "

2013. jún. 2. 18:03
 34/121 anonim ***** válasza:
88%

De neked sérti az önérzetedet, hogy apukám és anyukám szeretik és kívánják egymást annak ellenére, hogy használják ezt a megszólítást?(55 évesek)

Ezekszerint gazdaság meg f*szom-tudja-milyen-pszichológiailag selejtek?

Ha te nem kívánod a férjedet, ha apának szólítod, meg akkor sem ha ő anyának szólítana, akkor ne tegyétek, de mégis mi bajod azzal, ha más ezt teszi? Kit érdekelnek a pszichológia szarságok ha egyszer nem igaz minden esetre?(lásd szüleim)

Inkább neked kéne pszichológushoz menni, hogy ki add magadból a feszkót és előjöjjenek a rejtett problémáid amiket nem osztasz meg velünk, esetleg még magaddal sem.

Épeszű, saját maga életével foglalkozó embert nem érdekel az, hogy másik hogy szólítják egymást a házasságukban, végképp nem háborognak miatta.

2013. jún. 2. 18:04
 35/121 anonim ***** válasza:
88%
Jól van, kérdező, örülünk, hogy nálatok jó a szex, anyádat meg csapd agyon egy baltával, ha ilyen hülye. A világért meg ne próbáld érteni, ne szeresd, ítélkezz felette.
2013. jún. 2. 18:05
 36/121 A kérdező kommentje:
tetro: jó hogy így elbagatellizálod. A felét élted volna csak meg annak a szenvedésnek amit én megéltem gyerekként, nem vernéd itt magad. Ha neked oly tökély volt a szüleid házassága, hát örülj neki. De ne gúnyolj ki másokat.
2013. jún. 2. 18:05
 37/121 anonim ***** válasza:
90%
És kibújt a szög a zsákból. Feldolgozatlan gyerekkori traumat. Menj pszichológushoz mielőtt még fejbelősz valakit! Az majd segít neked, hogy feldolgozd, elfogadd, és a saját gyerekiddel ne úgy báj, ahogy a te szüleid tették ezt.
2013. jún. 2. 18:07
 38/121 anonim ***** válasza:
79%

Nyugtass meg, hogy soha eletben nem akarsz pszichologus lenni. Olyan szinten nincs meg hozza az erzelmi intelligenciad, hogy az valami elkepeszto. Nyilvan mely nyomot hagyott benned a szuleid valasa, mert egy ideig azt hitted, hogy amit edesanyad csinal az jo, most meg az egesz vilagkeped osszedolt egy pillanat alatt. Igazan sajnalom.

Egy kapcsolat tonkremenetele azonban nem azon mulik, hogy en eppen apanak hivom a parom vagy sem, es raadasul soha nem egy emberen mulik. Apukadnak megfelelt az, hogy minden nap volt meleg vacsi, tiszta ruha, bar a gyerekneveles nem sikerult ahogy nezem, csak aztan megunta, hogy nincs mirol beszelni. Persze elvihette volna anyukadat vilagot latni, de ahhoz mar nem volt kedve. Vannak olyan kapcsolatok, ahol a ferj megbecsuli a haztartast vezeto feleseget, es teljesen jol mukodhet egy ilyen kapcsolat. Csak megfelelo emberek kellenek hozza.

A neveken meg nem mulik semmi. Hivhatom a parom kedvesemnek, edesemnek, kicsimnek, vagy akar malackanak is (bar ezt nem birnam elviselni, szamomra megalazo lenne), akkor is a szerelmem maradna.

2013. jún. 2. 18:09
 39/121 A kérdező kommentje:
hát úgy látom itt nem nagyon van olyan aki képzettségéből kifolyólag értené a gazdasági-társadalmi összefüggéseket. Feltételezem, nincs a válaszadók között senki gazdasági, gazdpszichológiai és hasonló diplomával. Oké, van ilyen, így nem egy síkon kommunikálunk.
2013. jún. 2. 18:09
 40/121 anonim ***** válasza:
83%

Rengegeten csinálják ezt. Én sem értem és semmiképpen nem tenném, de azért ennyire nem akadnék ki rajta, vannak erre a célra sokkal alkalmasabb dolgok is a világban... Csak mert egyesek így szólítják egymást, simán lehet minden oké köztük, ha nekünk nagyon furcsa is az ilyesmi. Az ő életük, nem hiszem, hogy bele kéne szólni házasságuk verbális vetületeibe.

(Amúgy az "apa" egy dolog, én a papázást és mamázást tartom iszonyúan illúziórombolónak, engem aztán nem mamázna le a párom, akárhány éves is lennék, akárhány gyerekkel és unokával... Ha mégis, kővé dermednék, az fix. De mások élete nem az enyém.)

S engem speciel kicsit sem zavarna, ha a gyerekeim a kereszt- vagy a becenevemen szólítanának, amíg szülőként szeretnének és tekintetnének rám :) Úgyhogy még ez az ok sem lenne meg az én esetemben.

2013. jún. 2. 18:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!