Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség 'apának' szólítja a férjét?
hát nem úgy tűnik, hogy feldolgoztad. sok embernek van hasonló vagy még rosszabb múltja. ezzel nem lehet mit tenni.
te majd máshogy csinálod és kész.
de miért érdekel, hogy mások hogy szólítják a párjukat? nem mindegy neked? ha nekik ettől jobb, akkor téged ez miért akaszt ki? még mindig nem értem...
van már gyereked?
"már inkább bele sem megyek, mert gazdasági és gazdaságpszichológiai szempontból sem hiszem hogy meg tudnátok érteni miről beszélek. "
Enyhe fogalomzavarban szenvedsz! Amiről te beszélsz (vagy inkább csak beszélni szeretnél,mert ez amit művelsz nem nevezhető beszélgetésnek/konstruktiv vitának), annak semmi köze a gazdasági pszichológiához! (egy gazdasági pszichológus)
Kérlek,ne dobálózz olyan kifejezésekkel,amikhez nem értesz. Ha már ennyire érdekel a pszichológia,akkor ne egy media által kreállt és felkapott Csernust olvass, hanem rendes szakkönyveket.
"ahogy az én anyám csinálta depresszióban, "
-szerencsére gazdaságpszichológus lánya jól megérti pszichológiai problémáit, és megpróbál segíteni a depresszióján- például azzal, hogy MOST, MA, ITT ÉS MOST (!) mi lenne a jó számára? találni egy nyugdíjas klubot? ahol társasoznak, beszélgetnek, programok vannak? vagy mi az, ami érdekelhetné? kézimunka?
89. Mégis feltetted ide ezt a kérdést, vitatkozol, erősködsz, indulatokat vált ki belőled, ha azt írjuk, hogy vannak boldog házasságban, kapcsolatban élő háztartásbeliek, közös bankszámlával rendelkezők és olyanok, akik apának, anyának szólítják egymást. Bizonygatod, hogy bezzeg a te kapcsolatod... te nem követsz el ilyen hibákat...!
Szerintem ha már igazán feldolgoztad volna a múltat, eszedbe sem jutna ilyesmmikkel foglalkozni és azon fantáziálni, hogy Csernus hogy "szedné ízekre" anyudat.
"# 91még mindig nem értem..."
Te nem érted ennek a gazdasági, társadalmi, szexuálpszichológiai, mikrobiológiai és kozmikus összefüggéseit.
Mi pedig nem értjük a kérdező keményszívűségét.
"már inkább bele sem megyek, mert gazdasági és gazdaságpszichológiai szempontból sem hiszem hogy meg tudnátok érteni miről beszélek. "
Enyhe fogalomzavarban szenvedsz! Amiről te beszélsz (vagy inkább csak beszélni szeretnél,mert ez amit művelsz nem nevezhető beszélgetésnek/konstruktiv vitának), annak semmi köze a gazdasági pszichológiához! (egy gazdasági pszichológus)
Gazdaságpszichológus - ez arra a témára vonatkozott hogy miért voltak mások a szocializmusban és azelőtt köttetett házasságok, vagy úgy mondom a most 60-70 éves generáció, mint a szocban köttetett még de már a rendszerváltás felé eső és azutáni házasságok (mostani 40 esek és alatta).
NE MOND NEKEM HOGY ENNEK NINCS GAZDASÁGPSZICHOLÓGIAI VONATKOZÁSA MERT AKKOR SZERINTEM MÉG TANULJ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!