Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tudnak a prostik, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak a prostik, amit egy hétköznapi feleség nem?

Figyelt kérdés
Olyan sok helyről hallom, hogy gyönyörű feleségeket, barátnőket "dobnak félre" a pasik titkos hancúrokért, ráadásul fizetnek is érte. Megdöbbentő, hogy az esetek nagyobb százalékában nincs is baj a házassággal, vagy a kapcsolattal, mégis szeretőt (támogatásért cserébe) tartanak. Ez miért van?? Még a szexuális életük is rendben van otthon, mégis eljárogat! De miért?? Mit tudnak ezek a Nők? Sokszor tapasztalatlan tizenévesekkel hemperegnek, akik nem is tudják mi kell a férfinak!! Válaszolnának ebben a témában tapasztaltak, nagyon kíváncsi lennék az érvekre!
2013. máj. 30. 11:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
62%
Mert minél fiatalabb annál jobb.
2013. máj. 30. 11:03
 2/21 anonim ***** válasza:
77%

igaz se k*rva nem vagyok,se férj. csak egy egyszerű nő.

de szerintem azért mert esetleg van olyat amit a feleség nem akar,( pl: anál,lenyelni,stb) és ugye ezt a prostik megcsinálják megfelelő összegért.. :) gondolom én. de javítson ki valaki ha tévedek :D

2013. máj. 30. 11:04
 3/21 anonim ***** válasza:
92%

nem fizettem még szexért

a barátnőimre sosem volt panaszon

a feleségeimre sem

kettőn áll a vásár, hogy mit tud vagy nem tud egy nő az ágyban (tehát a férfin is)

2013. máj. 30. 11:05
 4/21 anonim ***** válasza:
91%

Mindent bevállalnak. Mivel a férfi fizet érte, nem mondhat nemet. A feleségnek lehet rossz napja, mondhatja hogy nincs kedve, mondhat nemet valami extra játékra.

A feleség reagálhat rosszul arra amit mond, emiatt egy idő után a férj nem lehet vele őszinte. De a "másiknak" bármit elmondhat, ő nem sértődik meg, nincsenek elvárásaik ilyen téren.

A k.rva vagy a kitartott egyetemista nem, mert akkor nem kap pénzt, nem tudja befejezni az egyetemet stb.

2013. máj. 30. 11:06
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
A kaland!Szerintem az új, és ismeretlen, a lebukás veszély, ezek mind csábítóak lehetnek...
2013. máj. 30. 11:07
 6/21 A kérdező kommentje:
Igen ám, csakhogy manapság az ilyen támogatós "szolgáltatók" nem hajlandók akármire! Ők is csak a normál szexben vannak benne!Mégis inkább hozzájuk, mint a feleséghez megy a pasi! Vagy aki már ilyenre adja a fejét, hogy árulja magát, az extra jó az ágyban, a vérében van a szex??
2013. máj. 30. 11:11
 7/21 anonim ***** válasza:
84%
Azt honnan szeded,hogy nem hajlandóak akár mire?
2013. máj. 30. 11:14
 8/21 anonim ***** válasza:
63%

"Igen ám, csakhogy manapság az ilyen támogatós "szolgáltatók" nem hajlandók akármire! Ők is csak a normál szexben vannak benne!"

Ugyan kerlek. Mese habbal.

2013. máj. 30. 11:17
 9/21 anonim ***** válasza:
60%
Hát aki ilyet tesz szerintem egy gerinctelen f*reg! :/
2013. máj. 30. 11:17
 10/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudnak mást, mint egy szerelmes, szerető feleség. De újdonság felcsipni egy prostit; érezni, hogy ezt is megtehetem, birom pénzzel, energiával. A baj az, hogy még lelkiismerettel is birják a férfiak ezeket a kiruccanásokat.
2013. máj. 30. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!