Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnak a prostik, amit egy hétköznapi feleség nem?
igaz se k*rva nem vagyok,se férj. csak egy egyszerű nő.
de szerintem azért mert esetleg van olyat amit a feleség nem akar,( pl: anál,lenyelni,stb) és ugye ezt a prostik megcsinálják megfelelő összegért.. :) gondolom én. de javítson ki valaki ha tévedek :D
nem fizettem még szexért
a barátnőimre sosem volt panaszon
a feleségeimre sem
kettőn áll a vásár, hogy mit tud vagy nem tud egy nő az ágyban (tehát a férfin is)
Mindent bevállalnak. Mivel a férfi fizet érte, nem mondhat nemet. A feleségnek lehet rossz napja, mondhatja hogy nincs kedve, mondhat nemet valami extra játékra.
A feleség reagálhat rosszul arra amit mond, emiatt egy idő után a férj nem lehet vele őszinte. De a "másiknak" bármit elmondhat, ő nem sértődik meg, nincsenek elvárásaik ilyen téren.
A k.rva vagy a kitartott egyetemista nem, mert akkor nem kap pénzt, nem tudja befejezni az egyetemet stb.
"Igen ám, csakhogy manapság az ilyen támogatós "szolgáltatók" nem hajlandók akármire! Ők is csak a normál szexben vannak benne!"
Ugyan kerlek. Mese habbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!