Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnak a prostik, amit egy hétköznapi feleség nem?
"Még a szexuális életük is rendben van otthon, mégis eljárogat!"
Azert jarogat el, mert ugyan az asszony azt hiszi, hogy rendben van, de a ficko ugy latja, hogy nincs rendben.
Vagy: a ficko szeretethianyos.
Vagy: a ficko szexhianyos.
Vagy: a ficko unja az asszonyt.
stb.
Szerintem is az újdonság varázsa, a kaland az, ami megcsalásra készteti az embert (akár nő, akár férfi, akár prosti, akár egy nem fizetős szerető).
Na meg persze az is lehet, hogy néhány feleség nem vállal be mindent a férjével az ágyban (pl anál), lehet valakinek ez már ok a prostihoz.
én feleség vagyok, szóval sem nem prosti, se nem férfi, de én azt hiszem értem a dolgot.
nem arról van szó, hogy egy feleség nemet mondana egy megalázó kérésre (mert lehet, sok feleség sok mindenbe belemenne a férje kedvéért, többek között velem is sok dolgot meg lehetne beszélni azt hiszem), de vannak dolgok, amit nem hogy nem akar a feleség megcsinálni, de el sem jut a férj még addig sem, hogy megkérje.
ha egy nőt szeret és tisztel, nem akarja megalázni. szép is lenne, ha az értelmes, kedves, két kisgyermekének anyukájától azt kérné, hogy hadd verje agyon aztán meg a sebeibe akar élvezni (jó, undi, de pl ilyenekre is izgulhatnak sokan)
szerintem ha egy férfi szeret egy nőt, képtelen ilyet megtenni vele, és megkérni sem fogja SOHA, az zicher. és ilyenkor jön képbe a prosti.
a másik oldala meg, amikor a felesége erős, határozott, sikeres és művelt, amit imád benne, de emiatt nem érzi magát igazi férfinek vagy alfahímnek. ilyenkor segítségükre lehet egy nő, akit leigázhatnak, mégha pénzért is cserébe.
szóval szerintem itt nem a megcsalásról és nem a szerelem hiányáról van szó, és nem a másik nő külsejéről. egyszerűen olyan igényekről,amiket egy tiszteleten és szereteten alapuló házasságban nem lehet kiélni.
Szerintem meg itt pusztán arról van szó,hogy a férfiak döntő többsége ösztönlény,és ha kínálkozik a tiltott gyümölcs,akkor leszakítja,mert az édesebb.Akkor is,ha ő fizet érte,mert miért ne,ki kell próbálni,némi extrém izgalom a szürke hétköznapok,és a megunt feleség mellett.
Hozzáteszem,hogy az egész kissé hányingerkeltő számomra (is),de ez van.
Azokon kívül, amiket már a korábbi válaszolók is leírtak én még két okot írnék. Az egyik az, hogy vannak férfiak, akik erre beindulnak és kész, nem azért mert a prosto szebb, fiatalabb, ügyesebb, hanem a lényeg, hogy ő egy prosti.
A másik ok, hogy igen nehéz olyan nőt, pasit találni, aki egy kis együttlét után nem fog a nyakadra mászni. a prosti - legyen az akár férfi, akár nő- nem fog utána zaklatni azzal, hogy kapcsolatot akar kialakítani vagy pl nem árul el a házastársnak.
N/34
Ez utóbbi hozzászólóval nagyon is egyet értek.
A ffi nem azt látja a nő arcán hogy a holnapi programon gondolkozik vagy szorong miközben szeretkeznek.
Ha a férj elmegy prostihoz akkor abban a házasságban tuti nincs vmi rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!