Miért van mostanában olyan sok hűtlen feleség? Szex és New York hatása?
Miért, a Szex és New Yorkban melyik feleség csalja a férjét?
Charlotte, a mintaanya, vagy Miranda a karrierista, de végül meggyőzhető anya, aki a végén a család kedvéért lemond a nagyvárosról?
Biztosan a Szex és NewYork hatása. Tényleg. Elemi ötlet. Nobelt neki:-) :-) :-) :-)
( nem gonoszságból)
Akárki akármit mond, igenis több lett a hűtlen nő. Vagy ha más nem, flörtölgetnek össze-vissza.
Szerintem ez a magazinok, reklámok hatása. Mást se hallasz, mint legyél nőiesebb, öltözz kurv.ának, hogy legyen önbizalmad stb.
ma 10:27
Van amelyik tud van amelyik nem.Az egyik konkrétan a gyerekek miatt nem akarja kib@szni a feleségét,vagy fordítva.Amúgy nem nehéz észre venni ha éppen más pasival látod enyelegni egy parkban.Egy ember meglátja aztán úgy sem fogja be a száját,az emberek szeretnek pletykálni.Egynek elmondja és már futó tűzként terjed.Ennyi.Én a 3 közül egyet láttam,de én befogtam a számat,a másik kettőt meg úgy hallottam valakitől.Aki nem éppen kamuzós,mese kitaláló.
Szerintem nem a médiában kéne először keresni most a problémát, de nem is a nőkben. Egyszerűen a legtöbb kapcsolat olyan alapokból épül fel, ami nem biztosíték későbbiekre és, ha elnézem, hogy ezeket az alapokat viszik a házasságba (ahol minden nehezebb lesz), akkor belegondolok, hogy mi lesz velük, ha közösen kell megoldaniuk egy problémát és ki kell tartaniuk egymás mellett minden áron.
Én úgy gondolom sajnos már a "járásnál" sokszor nem úgy indulnak neki a kapcsolatban a párok, egyszerűen nem irányítják és kezelik jól a kapcsolatot innentől kezdve nagyobb a kísértés, ha az ember nem érzi jól magát egy házasságban.
Szerintem egy tökéletes kapcsolatban is van kísértés csak nem mindegy, hogy a két fél ezt megtudja beszélni és együtt kezelik a nehézségeket vagy külön-külön próbálják megoldani...
aha, a Szex és New York hatása. mint ahogyan a Milka csoki elterjedése óta rohangálnak lila tehenek a mezőkön. tegnap láttam is egyet.
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!