Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleség 'apának' szólítja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleség 'apának' szólítja a férjét?

Figyelt kérdés
Anyukám mikor apumat szólította, a legtöbbször azt mondta'apa'. És a telefonjában is így szerepelt. Pár éve már elváltak. Én sohasem tudnám elképzelni, hogy így szólítsam a páromat. Szerintetek Csernus doktor miképpen szedne ízekre egy ilyen feleséget, mint anyum volt? Fiatal házasság,3 gyerek, 25 évig csakis háztartás és gyereknevelés.

2013. jún. 2. 17:14
 81/121 anonim ***** válasza:
# 64.hez: Már nem tudom melyik kommentedben írtad vagy írtál hasonlót,hogy nem tudod tiszteni,amiért x évig csak Nektek szentelte az Életét,legalábbis Nekem ez így jött le,de ha ezért tudod tisztelni,akkor rendben van.Ő így döntött és ha most ezt sajnálja,vagy ez miatt érzi magát rosszul Anyud,akkor próbáld meg megnyugtatni és éreztetni Vele,hogy le a kalappal azelőtt amit tett és az,amiben most benne van,tulajdonképpen egy mélyvíz és majd megtanul benne úszni,mert rákényszerült.De hidd el avval nem segítesz,ha a múlton rágódsz...stb.
2013. jún. 2. 19:15
 82/121 anonim ***** válasza:
100%
:( szerintem nem lesz normális párkapcsolatod Kérdező és nem a szüleid miatt nem lesz:(
2013. jún. 2. 19:17
 83/121 anonim ***** válasza:
100%

amúgy meg van, akinek a portörlés és a mosogatás a legfontosabb. miből gondolod, hogy a te munkád fontosabb? milyen jogon ítélsz el másokat? egyáltalán minek foglalkozol másokkal?

a saját életeddel törődj és azt tedd jobbá. ha nem kell háziasszony, akkor ne olyat válassz.

de szerintem mindenki jobban jár, ha nem téged választ, mert nagyon frusztrált vagy. tudsz egyáltalán szexuálisan teljesíteni? nem lehet, hogy ez a gond?

2013. jún. 2. 19:19
 84/121 A kérdező kommentje:

'Nem tudsz felnézni? lehet. Hálásnak lenni is szabad. Hálásnak, hogy vagy, hogy van. Ennyi kell, nem sok. Ítélkezés nélkül. Én sem tudok felnézni..De másért, mert gyerekkoromban meghalt, és úgy temették, hogy le, lefele kell nézni a síremlékre... és az ilyen kérdéseknél meg csorog a könny a szívemen'

Aham. Persze, hála. Tette a dolgát. Megnéztem volna hogy mit szólsz, hogyha ahogy az én anyám csinálta depresszióban, magából kikelve repültek volna feléd a tárgyak ami csak a keze ügyébe került..volt az kő is. Alig pár mm-re süvített el mellettem. Akkor történt miután apám lelépett.

2013. jún. 2. 19:20
 85/121 A kérdező kommentje:
Tévedsz. Van egy teljesen jó párkapcsolatom már 3 éve. Egyáltalán nem úgy viselkedem vele, mint ő az apámmal.
2013. jún. 2. 19:22
 86/121 anonim ***** válasza:
100%
Biztos sok probléma lehetett a családodban, amit nem tudsz feldolgozni. Nem szégyen pszichológushoz fordulni. Persze te tudod, de lehet, hogy nem ártana, talán segíthet túllépni a múlton és feldolgozni a haragot, amit érzel.
2013. jún. 2. 19:22
 87/121 A kérdező kommentje:
:D elég jó vagyok az ágyban. Erre sohasem volt panasz :D vicces hogy erre lyukadtál ki.
2013. jún. 2. 19:23
 88/121 anonim ***** válasza:
100%
és a párod tud arról, hogy ilyen mértékben frusztrált vagy? mert sztem rá kellene hagyni. a múltat nem tudod megváltoztatni.
2013. jún. 2. 19:23
 89/121 A kérdező kommentje:
Már feldolgoztam. De a véleményem megmaradt.
2013. jún. 2. 19:25
 90/121 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit keresel most itt? Mit vártál ettől az egésztől, hogy kiírtad? Őszintén érdekel.
2013. jún. 2. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!