Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleség 'apának' szólítja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleség 'apának' szólítja a férjét?

Figyelt kérdés
Anyukám mikor apumat szólította, a legtöbbször azt mondta'apa'. És a telefonjában is így szerepelt. Pár éve már elváltak. Én sohasem tudnám elképzelni, hogy így szólítsam a páromat. Szerintetek Csernus doktor miképpen szedne ízekre egy ilyen feleséget, mint anyum volt? Fiatal házasság,3 gyerek, 25 évig csakis háztartás és gyereknevelés.

2013. jún. 2. 17:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/121 anonim ***** válasza:
68%

Neked nem qrvára mindegy, hogy ki hogyan szólítja a férjét?

Anyum is néha így szólatja apát, és mindent csinál ez a kapcsolatukkal, csak ki nem nyírja azt.

Egyébként valószínű azért, mert mikor kicsi a gyerek, akkor apának és anyának hívják egymást a gyerek előtt, hogy ezt tanulja meg. Aztán lehet hogy hozzászoktak és ez megmaradt. Anya és apa is néha így szólítják egymást és nyilván ezért.

Semmi gond nincs ezzel.

2013. jún. 2. 17:28
 12/121 A kérdező kommentje:

ez az életének egy része

-egy

2013. jún. 2. 17:29
 13/121 tetro ***** válasza:
77%
Ez egy ökörség. Helikopternek is szólíthatná apádat, ha épp az a név ragadt volna rá. Egyáltalán nem azt jelenti a dolog, amit bele akarsz látni. Persze nem zárja ki azt sem, de ez így magában semmi. Simán lehet, hogy a gyerekek így hívták, és ez lett a családban a beceneve. A hugomat mind mackónak hívjuk. Pedig senki sem gondolja valóban, hogy ő megy medve, és nem is molesztálták a szüleimet gyerekkorukban grizzlik.
2013. jún. 2. 17:30
 14/121 A kérdező kommentje:
de hü.lye vagy. Nem érted a lényeget.
2013. jún. 2. 17:31
 15/121 anonim ***** válasza:
73%
Igen, a másik a becenév. A páromat néha így becézik a többiek, hát olykor olykor én is így hívom.
2013. jún. 2. 17:32
 16/121 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok mennyire lehet felnézni egy feleségre nőként, amikor az le 'apáz' engem..Sehogy. És megy is a félrekacsintás. 25-23-és 15 éves gyerekeknél mit kell apázni a másikat, basszus?? Telefonba meg miért nem azt írja, hogy Drágám, vagy Kedvesem?? Hát ti se vagytok egy pszichológus beállítottságúak.
2013. jún. 2. 17:33
 17/121 anonim ***** válasza:
78%

Szóval a feleséged apáz téged? Hát szólj neki. Arról pedig nem nyilatkozhatsz, hogy melyik kapcsolat hogy működik, mert nem ismered mindent. A szüleimnek teljes jó, nem kacsintgatnak félre, nagyon szeretik egymást miközben már felnőtt gyerekeik vannak. A telefonban pedig anya apa néven szerepelnek.

Mégis miért zavar ez téged ennyire? Valami történt veled, vagy a környezetedben, ami kiváltotta ezt.

2013. jún. 2. 17:35
 18/121 anonim ***** válasza:
45%
Én sem hívom soha apának a férjemet.Van nekem apám, őt hívom úgy. Apának hívja a fiunk, de nem én.Én sem vagyok az anyja, hogy anyának hívjon.Ez egy hülye magyar szokás, sehol máshol nem divat ez.
2013. jún. 2. 17:37
 19/121 tetro ***** válasza:
90%

"Hát ti se vagytok egy pszichológaus beállítottságúak."

Aha... Mert te az vagy? :D Azért lenne még mit tanulnod. Talán mást is kéne olvasgatnod Csernuson kívül...

Na akkor még egyszer. Az hogy a szüleid házassága szar volt, annak ezer oka lehet. De az hogy a feleség apának szólítja a férjét, akitől a gyerekei vannak, az így magában a világon semmit sem bizonyít. Hiába akarod itt anyádon elverni a port...

Én a feleségemet sokszor hívom malackának. Pedig vékony, baromi jó alakja van. Akkor vajon mégis miért? Szerinte malacokat akarok dugni? Légyszi segíts, te vagy a pszichológus...

2013. jún. 2. 17:38
 20/121 A kérdező kommentje:
Na végre egy értelmes gondolkodású ember.
2013. jún. 2. 17:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!