Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet apósommal, és még jobban bonyolódik a helyzet. Mi lesz ebből?
Figyelt kérdés
apósommal mindig nagyon jó volt a viszonyunk, kedves, figyelmes volt velem. nagyon fiatalos, vicces ember, jobban megértem magam vele mint a férjemmel, akinek külföldre kellett utaznia két hónapra munka miatt. addig ő javasolta hogy költözzek át apósomhoz, mert én félek egyedül. egy hét után sajnos megtörtént aminek nem lett volna szabad megtörténnie. és ez minden nap... ennek sajnos gyümölcse is lett, terhes vagyok. a férjem testvérét hordom a szívem alatt, nem tudom mi lesz ezek után, el tudnék süllyedni a szégyenemben, de ki fog derülni, mert férj nélkül nehéz teherbe esni, itt nem kérdéses a megcsalás, és úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. egymásba szerettünk. kérlek ne bántsatok, azt még fogunk kapni eleget, hogy álljunk így a világ elé?2013. máj. 27. 18:06
51/111 A kérdező kommentje:
30
2013. máj. 28. 12:09
52/111 A kérdező kommentje:
ilyesmire nem fog sor kerülni, felnőtt emberek másképp is el tudják intézni a problémáikat.
2013. máj. 28. 12:10
53/111 anonim válasza:
Apósod téged szeretne gyerekestöl ?? Vállaja ,hogy együtt mardjatok ?? Mert az ő véleményét még nem tudjuk .. Ja és tisztába van vele ,hogy ha te ezt most megteted akkor bármelyik nagypapa a nyugdijas otthonbol jöhet neked akinek pénze van és feláll ..
54/111 anonim válasza:
ebből biztos hatalmas botrány lesz.nincs az a férj,aki ezt könnyedén megbocsájtaná.és két olyan emberben kell majd csalódnia,akikben megbízott. teljesen tönkre fog menni az apjával a kapcsolata.
Én még azt nem értem,hogy:az első éjszaka után miért nem álltatok le..? egyikőtöknek sem volt lelkiismeret furdalása,hogy ezt nem kéne??
55/111 anonim válasza:
Hú, de durva. És a gyereknek mit fogsz majd mondani? Elhagytam a férjemet aki az apád lehetett volna, ha most nem lenne a testvéred, az apádért aki meg a nagypapád lehetett volna..ááááá jogilag az apja nevén lesz úgyis, de ha a nevük meg ugyanaz akkor tökmindegy..
56/111 A kérdező kommentje:
:( ma voltunk orvosnál egyébként, 6 hetes vagyok, volt szívhang, csodás élmény minden más ellenére :)
2013. máj. 28. 13:34
57/111 anonim válasza:
Apósod tesz apasági nyilatkozatot ?? Felválal benneteket ??
A fiának kimondja majd el ??
Elváltok a férjedel és hozzá mész apósodhoz :
Babának minden jót kivánok : Ő az egyetlen aki ártatlan ebben dologban..
58/111 A kérdező kommentje:
igen felvállalja, nem tudom hányszor írjam még ezt le, ha hazajön a férjem, ketten fogunk elállni és együtt fogjuk elmondani.
2013. máj. 28. 14:38
60/111 anonim válasza:
Hát két hét, de azért írj légyszi, hogy mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!