Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet apósommal, és még jobban
bonyolódik a helyzet. Mi lesz ebből?
Figyelt kérdés
apósommal mindig nagyon jó volt a viszonyunk, kedves, figyelmes volt velem. nagyon fiatalos, vicces ember, jobban megértem magam vele mint a férjemmel, akinek külföldre kellett utaznia két hónapra munka miatt. addig ő javasolta hogy költözzek át apósomhoz, mert én félek egyedül. egy hét után sajnos megtörtént aminek nem lett volna szabad megtörténnie. és ez minden nap... ennek sajnos gyümölcse is lett, terhes vagyok. a férjem testvérét hordom a szívem alatt, nem tudom mi lesz ezek után, el tudnék süllyedni a szégyenemben, de ki fog derülni, mert férj nélkül nehéz teherbe esni, itt nem kérdéses a megcsalás, és úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. egymásba szerettünk. kérlek ne bántsatok, azt még fogunk kapni eleget, hogy álljunk így a világ elé?
Már a megfogalmazáson is érződik, mintha egy mese lenne.
Meg "sajnos" minden nap megtörtént? :D Ha sajnálod miért történt meg?
Ráadásul az első héten minden nap lefeküdtetek? Mi volt később? Illetve ha már erről nem írsz, és csak egy hét volt, honnan tudnád, hogy terhes vagy?
Elég sok részlet lapos és kevésbé részletes ahhoz, hogy hihető legyen. :)
2013. máj. 27. 22:48
43/111 anonim válasza:
Roma - e vagy?
2013. máj. 28. 06:36
44/111 A kérdező kommentje:
itt vagyok, bár kamu lenne, de nem fogok magyarázkodni. igen másfél hónapon keresztül történt a dolog minden nap, és 2 napja teszteltem pozitívat. két hét múlva jön haza férjem. nem fogom elvetetni, anyósom már rég meghalt, nem is ismertem, hogy a kérdésre válaszoljak.
33-as köszönöm neked.
2013. máj. 28. 07:31
45/111 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy nem kamu! Én már láttam olyant a környezetemben, hogy az anyós-vő összejött. A pasi elvált a lánytól és utána anyóssal élt együtt. Bár ott gyerek nem jött össze!
2013. máj. 28. 09:18
46/111 anonim válasza:
És após mit szólt??? Ő fel akarja vállalni ezt az egész sztorit?
2013. máj. 28. 09:19
47/111 A kérdező kommentje:
igen fel, igen nem védekeztünk, de nem gondoltuk volna hogy még "ennyire termékeny" 50 éves, én 33 egyébként. valahogy a férjemmel a kapcsolatunk nem igazán működött, nem mentség persze, de amit ő iránta éreztem/érzek az nyomába nem ér annak amit az apja iránt érzek. egy kisbaba nekem a legnagyobb öröm, 5 éve szeretnék már gyereket, ő még nincs rá készen...sajnálom, hogy így alakult, de erős leszek, és fel fogjuk vállalni a bűnünket.
2013. máj. 28. 09:45
48/111 anonim válasza:
A férjed sokkal fiatalabb mint te? Már csak azért mert közted és apósod között csak 17 év van.
2013. máj. 28. 09:57
49/111 anonim válasza:
Úgy van, nyomorult csőcselék, pontozzatok le!
2013. máj. 28. 10:06
50/111 anonim válasza:
Hát,nem semmi történet...
Remélem nem a hírekben fogjuk olvasni, hogy a megcsalt férj megölte a feleségét, meg az apját,mert azok összeszűrték a levet....
Apósod tényleg nagyon fiatal, a férjed hány éves amúgy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!