Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet apósommal, és még jobban bonyolódik a helyzet. Mi lesz ebből?
Figyelt kérdés
apósommal mindig nagyon jó volt a viszonyunk, kedves, figyelmes volt velem. nagyon fiatalos, vicces ember, jobban megértem magam vele mint a férjemmel, akinek külföldre kellett utaznia két hónapra munka miatt. addig ő javasolta hogy költözzek át apósomhoz, mert én félek egyedül. egy hét után sajnos megtörtént aminek nem lett volna szabad megtörténnie. és ez minden nap... ennek sajnos gyümölcse is lett, terhes vagyok. a férjem testvérét hordom a szívem alatt, nem tudom mi lesz ezek után, el tudnék süllyedni a szégyenemben, de ki fog derülni, mert férj nélkül nehéz teherbe esni, itt nem kérdéses a megcsalás, és úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. egymásba szerettünk. kérlek ne bántsatok, azt még fogunk kapni eleget, hogy álljunk így a világ elé?2013. máj. 27. 18:06
71/111 anonim válasza:
egyébként számomra is az a legmegdöbbentőbb, hogy a férjed apja!?! Tönkreteszel egy apa-fiú kapcsolatot, csak mert viszketett a pi...nád. már bocsánat. Ha belezúgnék, hallod, akkor is húznék a francba, inkább én szenvedjek, minthogy tönkretegyek egy ilyet. Nem érzed a súlyát?
72/111 anonim válasza:
Olyan komolyan vesztek itt minden kérdést. Nem érzitek, hogy szívat? Süt a lázítás minden válaszából.
73/111 anonim válasza:
Egyébként ezt én sem értem, hogy voltál erre képes, milyen lelkületű ember vagy Te? Ha beleszerettem volna a férjem Apjába, akkor is inkább elmenekültem volna, de Te először csak b aszni akartál, ez neked megérte? Ennyire gátlástalan k urvának lenni már tényleg pofátlanság.
74/111 anonim válasza:
Mikor mondjátok el szegénynek?
75/111 anonim válasza:
Ha a férjed bánatában felköti magát(pedig téged kellene)ne kezd el kutatni az okát.
76/111 anonim válasza:
Ez tuti kamu. Ilyen nincs, képtelenség, hogy valakinek ennyire ne legyen lelkiismerete, és önkritikája.
Ha meg nem kamu, akkor szeretnék gratulálni, hogy sikerült tönkretenned 3 (ex-párod, anyósod, gyereked) ember életét, plusz egy családot.
Anyós nincs a képben? Vagy ő vele mi van?
77/111 anonim válasza:
A papa se semmi, hogy csak úgy kedvtelésből felcsinálta a fiának a feleségét...
80/111 anonim válasza:
Húhú, ez aztán a Mónika Show. De most komolyan, hogy ennyi idő eltelt írd már le mi lett a vége meg lett a welcome party apunak mikor megjött? Gondolom örült a hírnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!