Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet apósommal, és még jobban bonyolódik a helyzet. Mi lesz ebből?
Ha a férjed apja megvolt már, és a férjed is megvolt már,
akkor már csak a férjed fia(a te gyereked) és a
az Apóstól való fiad hiányzik a sorból...
;)
Te egy szánalmas r*ban vagy az "apósod",meg egy utolsó gyökér!!!!
Szegény férjed!
ha ilyen van akkor a férjednek leszel az anyukája :D és a férjed gyerekének a nagymamája :DD ez jóóóóóóó :D
feldobtad az estém.
amúgy meg ha ez történt igazából:
szemét r*banc vagy,a férjed külföldre ment h eltartson te meg lefekszel az apjával? ásd el magad.
van gyereketek? mármint a férjeddel...? és ilyen régóta ott élsz vele? a teszt 1-1,5 hós terhességet mutat.. kb onnan mutatja ki. nagy r*banc vagy,és ezt nő ként mondom!
de gondoljunk bele :DD
a férjének lesz az anyukája :) és ha van közös gyerek,akkor pedig a gyerek anyja,és a nagyanyja is egyben:D
Édes istenem! Azt hittem, már nem érhet meglepetés ezen az oldalon...
Szépek vagytok! Ezek után legalább legyen annyi vér a pucádban, hogy elé állsz mindent bevallasz neki.
Ezzel egy apa-fia kapcsolatot tettél ám tönkre.
Tényleg! Anyós nincs?
"mert én félek egyedül" - és ezzel bárkire rámásznál?
Ha nem kamu, akkor itt a véleményem.
1 hétig bírtad? Te hihetetlenül szánalmas, olcsó, undorító l*tyó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!