Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltam a férjemet apósomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet apósommal, és még jobban bonyolódik a helyzet. Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
apósommal mindig nagyon jó volt a viszonyunk, kedves, figyelmes volt velem. nagyon fiatalos, vicces ember, jobban megértem magam vele mint a férjemmel, akinek külföldre kellett utaznia két hónapra munka miatt. addig ő javasolta hogy költözzek át apósomhoz, mert én félek egyedül. egy hét után sajnos megtörtént aminek nem lett volna szabad megtörténnie. és ez minden nap... ennek sajnos gyümölcse is lett, terhes vagyok. a férjem testvérét hordom a szívem alatt, nem tudom mi lesz ezek után, el tudnék süllyedni a szégyenemben, de ki fog derülni, mert férj nélkül nehéz teherbe esni, itt nem kérdéses a megcsalás, és úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. egymásba szerettünk. kérlek ne bántsatok, azt még fogunk kapni eleget, hogy álljunk így a világ elé?
2013. máj. 27. 18:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 anonim ***** válasza:
91%
17-18 ezek is jók
2013. máj. 27. 18:31
 22/111 anonim ***** válasza:
94%
Hol a kérdező ???? Nem ért velünk 1 -et ?? Tudja már a férjed ?? Azt azért tudod ,hogy nem csak a férjed ,és apósod éltét vágtad gallyra hanem a szültendő gyerekét is . mit mondasz neki majd ??
2013. máj. 27. 18:37
 23/111 anonim ***** válasza:
91%
Nem hiszem el, hogy ez igaz! Ilyen a világon nincs! :D Mit fogsz mondani a gyerekednek? A papád az apád??? Szerintem ezer százalékig kamu! Ha meg nem, akkor ásd el magad, de nagyon mélyen a föld alá és a "kedves" após is!
2013. máj. 27. 18:41
 24/111 anonim ***** válasza:
20%

Ha a férjed apja megvolt már, és a férjed is megvolt már,

akkor már csak a férjed fia(a te gyereked) és a

az Apóstól való fiad hiányzik a sorból...

;)

2013. máj. 27. 18:44
 25/111 anonim ***** válasza:
88%

Te egy szánalmas r*ban vagy az "apósod",meg egy utolsó gyökér!!!!

Szegény férjed!

2013. máj. 27. 18:44
 26/111 anonim ***** válasza:
95%
miért nem védekeztetek..????
2013. máj. 27. 18:45
 27/111 anonim ***** válasza:
96%
ez kamu, nem hiszem el, hogy ilyen van.
2013. máj. 27. 18:49
 28/111 anonim ***** válasza:
95%

ha ilyen van akkor a férjednek leszel az anyukája :D és a férjed gyerekének a nagymamája :DD ez jóóóóóóó :D

feldobtad az estém.

amúgy meg ha ez történt igazából:

szemét r*banc vagy,a férjed külföldre ment h eltartson te meg lefekszel az apjával? ásd el magad.

van gyereketek? mármint a férjeddel...? és ilyen régóta ott élsz vele? a teszt 1-1,5 hós terhességet mutat.. kb onnan mutatja ki. nagy r*banc vagy,és ezt nő ként mondom!

de gondoljunk bele :DD

a férjének lesz az anyukája :) és ha van közös gyerek,akkor pedig a gyerek anyja,és a nagyanyja is egyben:D

2013. máj. 27. 18:59
 29/111 anonim ***** válasza:
95%

Édes istenem! Azt hittem, már nem érhet meglepetés ezen az oldalon...

Szépek vagytok! Ezek után legalább legyen annyi vér a pucádban, hogy elé állsz mindent bevallasz neki.

Ezzel egy apa-fia kapcsolatot tettél ám tönkre.

Tényleg! Anyós nincs?

"mert én félek egyedül" - és ezzel bárkire rámásznál?

2013. máj. 27. 19:03
 30/111 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem kamu, akkor itt a véleményem.

1 hétig bírtad? Te hihetetlenül szánalmas, olcsó, undorító l*tyó vagy.

2013. máj. 27. 19:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!